Credite  
  24 Iunie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:24/06/2021
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,1 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Romania este scoasa din categoria investment grade

Agentia de evaluare Fitch a scazut luni, ratingul Romaniei pentru imprumuturile pe termen lung in valuta la " BB plus " si ratingul pentru imprumuturile pe termen lung in moneda locala la minus de la plus cu perspectiva negativa, anunta Reuters. Fitch precizeaza ca aceasta scadere a calificativului Romaniei, care este scoasa din categoria investment grade (risc scazut pentru investitii ), arata ingrijorarea sa privind cadrul politicii macroeconomice din Romania si capacitatea tarii de a evita o criza economica si financiara severa . Conform agentiei de evaluare , e posibil ca in viitor Romania sa aiba nevoie de sprijin financiar extern pentru a evita o criza a creditului , avandu-se in vedere ca se confrunta cu un deficit de cont curent care urmeaza sa depaseasca anul acesta 14 % din PIB . Decizia vine la circa doua saptamani dupa ce " Standard & Poor's " a scos si ea Romania din categoria investment grade , Romania devenind astfel singura tara din U E care nu mai beneficiaza de un rating la aceasta categorie. Romania sustine ca nu are nevoie de ajutorul F M I, respingand criticile venite de la " Standard & Poor's " , FMI negand zvonurile potrivit carora ar negocia cu Romania un pachet de asistenta financiara. Factorii politici de la Bucuresti ignora semnalele de alama preocupandu-se de alegerile parlamentare programate in 30 noiembrie, comentariile Fitch fiind similare cu cele de la Standard & Poor's, care avertizeaza asupra cresterii riscurilor la adresa economiei romanesti datorate sporirii datoriei sectorului privat pe pietele externe , din ce in ce mai riscante . Alaturi de Romania au scazut cu o treapta si ratingurile Bulgariei, Ungariei si Kazahstanului aceste tari emergente avand cele mai vulnerabile economii emergente la deteriorarea mediului financiar si economic global avand deficite de cont si niveler ridicate ale datoriei externe pe termen scurt .

articol citit de 2534 ori
11 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

rVcjJdUpTAfXuNW

This could not psosibly have been more helpful!


UrelwWkKTcArP

Respect dreptul duaosmvnaetra la opinie insa as prefera sa puteti rezolva problemele comerciale legate de terti impreuna cu acestia si nu prin intermediul blogului meu.Imi rezerv dreptul sa cenzurez alte comentarii pe aceasta tema si sa sterg mesajul de mai sus in cazul in care mi se va cere acest lucru.Va multumesc!


7PPhg2Uo

the way for you to own your on business that you have been wtnniag for years. Watch the money roll in when selling handbags and purses wholesale. This is a trick that retail stores have know about for ages. The income you will be making will astound you. Since you will be buying such high quality purses in bulk you will be amazed at what low prices you will receive them at. You will be getting the same styles, fabricsAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni