Credite  
  25 Mai 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:25/05/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Colaborare Atmel , Cisco si Swedish Institute of Computer Science

Cisco a anuntat de curand disponibilitatea uIPv6, unul din cele mai mici pachet de protocoale open-source cu protocol IPv6-Ready, care poate permite oricarui dispozitiv sa beneficieze de o adresa IP, indiferent de limitarile sale de consum sau memorie . Proiectul colaborativ se bazeaza pe inovatorul hardware wireless cu consum redus de la Atmel , competenta companiei Cisco in comunicatiile de retea bazate pe IP si know-how-ul SICS in proiectarea sistemelor de operare incorporate . Rob Adams, senior director la Corporate Development Technology Group Cisco declara ca " uIPv6 are potentialul de a avea impact semnificativ asupra unei game largi de structuri de piata in care automatizarea are un rol esential, cum s-a intamplat in cazul comunicatiilor VoIP din sistemele de telefonie pentru companii " .

articol citit de 2569 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

nELVqPIaOuZmBcx

This info is the cat's pamjaas!


oSeUKmeOqpWPJe

ciao , un saluto a tutti , e' la prima volta che vi scivro ma e' da un po' che vi seguo con interesse , grazie la giornata inizia perdendo il supporto , vedremo come conferma , il cambio euro / usd , che io guardo molto , per il momento tiene un salutoAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni