Credite  
  19 Septembrie 2019 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:19/09/2019
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Asesoft Distribution distribuitor oficial al produselor software Microsoft FPP in Romania

Asesoft Distribution , distribuitor autorizat Microsoft E&D din anul 2007, cu o baza de clienti alcatuita din peste 1.000 reselleri activi fiind un furnizor important al retelelor de retail locale , ofera o gama larga de produse periferice cuprinzand kit-uri office sau gaming, camere web, casti cu microfon sau echipamente pentru citirea amprentelor etc. Cu un design optimizat pentru cresterea eficientei , produsele Microsoft imbina tehnologia de varf cu stilul inovator oferind astfel alegeri unice fiecarui utilizator. " Fiind distribuitor oficial al produselor software Microsoft Full Package Product (Microsoft FPP ) dorim consolidarea relatiei cu resellerii prin beneficiile pe care le oferim acestora constand in produse in exclusivitate sau nou lansate . Achizitionarea acestora se face fara intermediari fiind sunt raportate periodic catre Microsoft , resellerii avand posibilitatea de a participa la promotiile si programele organizate de Microsoft Romania. Beneficiile resellerilor constau si in accesul la resursele comune de promovare " declara directorul executiv Asesoft Distribution , Razvan Ziemba . Licentele FPP asigura doar versiunea curenta a produsului pentru care a fost cumparata licenta fara a include upgrade la versiunile ulterioare , pachetul constand din kit-ul de instalare (CD/ DVD) si manualul de documentatie . Activare necesara produsului se poate face automat ( internet ) sau telefonic la un numar verde , transferul de pe un computer pe altul fiind admisa doar daca primul computer pe care a fost instalat este defect sau i se inlocuieste hardware-ul ( partial sau integral ) respectandu-se regula " o singura licenta pe un computer ". Dovada licentierii se face cumulativ, prezentand toate elementele componente din pachet - factura de achizitie si dovada platii cutie, disc de instalare , manual . Compania a avut la finele lui 2007 o cifra de afaceri de 104 milioane dolari sperand sa realizeze pe anul 2008 o cifra de 135 milioane dolari .

articol citit de 2163 ori
01 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

wMSmpuNLqNTAdRdU

I have been reading your enretis all the way through my morning holiday, and I will have to admit the entire article has been very enlightening and really well written. I assumed I would can help you realize that for a few reason this weblog does not view well in Web Explorer 8. I desire Microsoft could prevent changing their software. I've a question for you. Could you thoughts replacing weblog roll hyperlinks? That will be in reality neat!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama