Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Bayer Credit si Century 21 Romania

Century 21 Romania si Bayer Credit au transmis Agerpres un comunicat de presa in care se anunta incheierea unui parteneriat in avantajul clientilor dornici de a achizitiona propietati imobiliare , estimat la un rulaj de 15 milioane euro . Avind in vedere faptul ca conditiile de creditare se inaspresc , si oferta imobiliara e foarte mare , parteneriatul va oferi potentialilor clienti posibilitatea gasirii intr-un singur loc a ofertei de finantare potrivita cit si consultanta juridicica gratuita , la pachet adaugindu-se cea mai bogata oferta imobiliara. Presedintele Century 21 Rominia , Thomas Lundin , a aratat se urmareste ca in Romania pina in anul 2012 sa existe cite o agentie la fiecare 50.000 de locuitori cu concentrare pe orasele mari . El a mai aratat ca se doreste obtinerea unei cote de piata de 10 % din piata imobiliara din Bucuresti pina la finele lui 2009 . Bayer Credit ofera serviciile sale clientilor din Bucuresti si Iasi urmind ca in urmatoarele 6 luni sa-si extinda activitatea deschizand noi filiale la Brasov , Cluj si Timisoara. In portofoliul firmei se afla produse oferite de urmatoarele institutii bancare : Alpha Bank , Banca Romaneasca , BCR , Intesa Sanpaolo Bank , UniCredit Tiriac , Raiffeisen Bank , Volksbank Romania , TBI Credit , CreditEurope Bank , GE Money si altele. Bayer Credit este o firma noua care a obtinut clientilor sai peste 630 de credite totalizind peste 26 de milioane de euro in ultimile 18 luni. Dragos Nichifor , managing partner la Bayer Credit , a declarat ca in 2009 se doreste ca volumul de credite intermediate sa fie de peste 150 de milioane de euro. Century 21 Romania are in reteaua sa de agentii 15 unitati oferind servicii profesionale de real estate in Bucuresti si alte 5 judete . La nivel national ditributia francizelor este de sase agentii in Bucuresti , cinci in judetul Prahova si cate una in judetele Brasov , Constanta , Cluj si Timisoara . Pina la finele lui 2008 compania spera sa realizeze 21 de acorduri de franciza . Century 21 Real Estate LLC , care este o filiala a Realogy Corporation, SUA , este cotata in momentul de fata ca cel mai mare francizor mondial in domeniul imobiliar , cu o retea formata din peste 8.800 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent , in 60 de tari din intreaga lume , furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul Century 21.

articol citit de 33728 ori
09 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

MtKUyZxCDKFNFXsmBTz

OMG!!!I am one of the victims in this!! And there rellay isn't anything that can be done without a lawyer of your own, so I am told. Why if their practices were unlawful, is it ok to leave a judgement on a person's credit report??? Especially if its a fake judgement! Trying to finance a home with this on my credit report NOW that's an OMG!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni