Credite  
  25 Mai 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:25/05/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Continua scaderea pretului petrolului ...

Pe plan mondial in ciuda eforturilor OPEC de a forta o stabilizare a pretului prin reducerea productiei cu 1,5 milioane de barili pe zi . Este foarte posibil ca in luna decembrie sa se produca o alta reducere a productiei functie de cat de puternica va fi reactia pietei , a declarat ministrul Petrolului din Qatar , Abdullah bin Hamad al-Attiyah . Premierul U.K. Gordon Brown a comentat ca decizia de majorare a pretului titeiului facuta prin reducerea productiei de petrol este " scandaloasa " in perioda actuala cand economiile sunt in pragul recesiunii . Casa Alba a criticat si ea hotararea OPEC reiterand increderea sa in legea cererii si a ofertei cat si a pietelor libere , purtatorul sau de cuvant spunand ca " valoarea materiilor prime, inclusiv a petrolului, trebuie stabilita pe piete deschise si competitive nu prin decizii impotriva pietei " .

articol citit de 1852 ori
26 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

wkVbbvDVEHcBXHoOjzH

A good many valuaebls you've given me.


HLOQiMsNVijCI

Hang on a minute … I’ll try and spcarh your lingo:oR *no” is iT “life” that is “death” to BE and pearl prattling expectation oR terms mastered by others = values = but for the promise through the lens O lethe O fairy mistress Atlantis! to sweeten this bitter anus for thee, philosophe imma~tureHow’s that?That strikes me as an introduction to the literature with which you are evidently familiar and thus as some instruction, for me, as to the bases of your handicaps in dealing with challenges to the intellect of an altogether different nature.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni