Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

GarantiBank majoreaza dobanda la depozitele in lei

GarantiBank a majorat la 11,50 % pe an , dobanzile pentru depozitele in lei pe termen de trei, sase sau un an . La depozitele in euro pe o perioada de 6 luni si un an , dobanda este de 5,50 %, respectiv de 5,75 % pe an . La scadenta , depozitele sunt reinnoite automat la dobanda in vigoare la data respectiva , dobanda acumulata putand fi capitalizata sau transferata in contul curent. GarantiBank ofera clientilor noi dobanzi mai mari cu 0,25 la suta pentru orice tip de depozit, pe orice perioada si orice moneda , oferta fiind valabila pana la 31 decembrie 2008 .
GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International N.V. , a treia banca privata din Turcia avand deschise in Romania 42 de agentii , din care 14 numai in Bucuresti .

articol citit de 4722 ori
21 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

xjTNLXmVX

Great post with lots of improtnat stuff.


QVgXhFXtbPmcmO

As usual I've , and taken the opportunity to laucnh a meme I had scheduled for later this week. Reading other people's recommendations is always interesting too.I'm afraid though I read only within a fairly narrow range although I do taken on challenges to get me to look for and read books that I might otherwise not have tackled.Kerriec2b4s last blog post:Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni