Credite  
  19 Septembrie 2019 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:19/09/2019
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

ING - statul actionar majoritar

Guvernul va numi doi membri in Consiliul de Conducere al grupului financiar olandez si va investi suma de 10 miliarde de euro la ING Groep NV pentru marirea capitalului grupului olandez devenind astfel actionar majoritar . Ministrul de Finante Wouter Bos a declarat ca datorita situatiei atat de riscante si imprevizibile de pe piata este in interesul ING sa i consolideze capitalul . ING Groep NV va vinde Guvernului olandez , la pretul de 10 euro pe actiune , un numar de un miliard de actiuni preferentiale pe care le poate rascumpara la pretul de 15 euro per actiune , pentru care va plati o dobanda de 8,5 % pe an . Compania se asteapta in perioada iulie-septembrie 2008 la o pierdere neta de circa 500 milioane de euro datorata deprecierilor de active si pierderilor in diverse investitii totalizand doua miliarde de euro . Actiunile ING au scazut la aproape trei patrimi din valoarea lor de la inceputul anului. ING este la nivel global, unul dintre cei mai importanti furnizori de pensii, avand 85 de milioane de clienti in 50 de tari si mai mult de 150 de ani de experienta internationala . La sfarsitul lui 2007 valoarea totala a activelor administrate de ING prin intermediul fondurilor de pensii fiind de 206 miliarde de euro.

articol citit de 1532 ori
21 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

ymZsUJFXj

Ab fab my gdooly man.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama