Credite  
  25 Mai 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:25/05/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

In atentia utilizatorilor telefoniei mobile

Acestia vor avea din data de 21 oct. 2008 , posibilitatea pastrarii numerele la transferul catre alti furnizori , conform ordinului Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) . De la aceasta data poate beneficia de aceasta orice utilizator in termen de 10 zile de la depunerea unei cererii catre reteaua la care este abonat. Utilizatorul nu va fi taxat pentru transferul numarului de catre furnizorul donor aceste costuri fiind suportate de catre furnizorul acceptor , care va decide daca va transfera utilizatorului o parte din acestea , singura conditie impusa de catre ANRCTI fiind ca in acest caz tarifele sa fie modice . Pentru o mai buna informare a utilizatorilor cu in legatura cu procesul de transfer companiile telefonice au obligatia de a oferi gratuit informatii prin serviciul de relatii cu clientii si de a pune la dispozitia acestora cererea de portare si procedura de depunere si de validare a acesteia . Companiile de telefonie au de asemenea obligatia de a asigura informarea utilizatorilor in legatura cu reteaua in care se afla un anumit numar si tarifele percepute pentru apelurile catre numarul respectiv intrucat numerele nu vor mai putea fi asociate unei anumite retele . Utilizatorii pot afla prin intermediul unei aplicatii web care urmeaza a fi dezvoltata de catre operator daca un numar este portat si catre ce furnizor . Transferul se va face doar in cadrul retelelor de telefonie mobila fiind valabil pentru toate serviciile de telefonie mobila indiferent de tehnologia utilizata 2G, 3G, CDMA etc. fara a tine cont de modalitatea de plata ( abonament sau prepaid ) sau de tipul serviciilor furnizate (fax sau transmisie de date).

articol citit de 1750 ori
20 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

PfSYUSKBiNkqxV

Alex asa e peste tot nu e doar la ING, asa e si in America, si in restul lumii. Serios, zic, nu e teazpa romaneasca. Orice tranzactie devine reala abia luni, cand incepe munca. De ce? intrebi tu. Ei, d-aia, raspund ei (raspunsul scurt)Raspunsul lung are de-aface cu felul in care se transeaza chestiile financiare. Complicat, zic, total neintuitiv. :)) Dar asta e.


K3hA5hYr

Afuera Zeballos prematuramente en un tneoro en el cual era uno de los favoritos. Hubiera venido bien llegar a la instancia cumbre y jugar ante Tipsarevic, quien sabe que hubiera podido pasar si Horacio sumaba confianza y triunfos esta semana para enfrentar al serbio. Hoy tuvo un rival dificil, que venia de hacer final la semana pasada, y que tiene a esta superficie como su predilecta. Llamativa la forma en que cedio el ultimo set, habiamos remarcado el progreso del marplatense en el aspecto mental, y hoy no fue el caso. Una irregularidad que no se puede extender mas. La semana que viene, Estoril es su destino.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni