Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Noi norme de creditare la UniCredit Tiriac Bank

BNR a avizat UniCredit Tiriac Bank sa introduca noile norme de creditare . Banca va stabili pentru fiecare client in parte , gradul maxim de indatorare , functie de scoring-ul acestuia , luand in calcul destinatia creditului , durata de acordare cat si tipul de valuta pentru care opteaza . Pentru creditele destinate investitiilor imobiliare si pentru creditul personal garantate cu ipoteca nu exista modificari . UniCredit va finanta in continuare maximum 85 % din pretul de cumparare al proprietatii care va fi achizitionata , casa - apartament - teren , functie de venitul eligibil net lunar pe familie si clasa de scoring . La creditele garantate cu ipoteca se accepta doi codebitori, respectiv partenerul de viata sau parintii unuia dintre soti, care semneaza in calitate de coplatitori contractul de credit .
UniCredit Tiriac Bank este parte a UniCredit Group , unul din cela mai mari grupuri bancare din Europa Centrala si de Est , fiind cotata printre cei mai importanti jucatori de pe piata bancara cu active totale de 3,9 miliarde de euro si aproximativ 600.000 clienti prin intermediul a peste 200 de sucursale in Romania.

articol citit de 3228 ori
17 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

CeebideoGp

If you want to get read, this is how you shluod write.


lqJbPgKdfAcs

Gabi, eu iti inteleg pecreft frustrarea, si eu am avut unoeri probleme cu drumurile, asa cum am si povestit pe blog, atunci cand am relatat intregul road trip.Cu toate astea, nu mi se pare un motiv ca sa nu imi vad tara. Nu trebuie sa ma bag in cele mai mari hartoape sau drumuri infecte ca sa vad ceva. Sunt destule de vazut si daca tii soseaua principala, care totusi e in limite rezonabile.Nu trebuie sa faci un tel din asta, si nu trebuie de fapt sa faci nimic din ce nu iti place. Scopul articolului a fost sa explic cum se face un circuit, pentru ca este o modalitate de petrecere a concediului pe care poate unii ar putea sa o incerce, mai ales daca pana acuma au mers intr-un singur loc in concediu in Romania(adica de exemplu 7 zile in locul x).Cat despre uzura, nu stiu ce sa spun, masina se uzeaza si cand mergi in oras si cand mergi oriunde, daca as sta sa ma stresez pe chestia asta, nu m-as mai simti bine in concediu.Sa stii ca si noi am mers "no reservations", probabil nu am fost destul de clara. Atunci cand faci Road Tripping, oricat de bine ti-ai planifica, nu ai de unde sa stii dinainte unde ajungi in fiecare seara pentru cele 2 saptamani sau cate or fi. Si mereu cand am mers in campinguri, nu a existat sa nu fie loc de cort. Cum am spus si in articol, campingurile la noi nu mai sunt ce erau. Am mers in campinguri asta vara care sunt exact ca cele din afara.Despre cicloturism, chiar nu ma pricep, asa ca nu stiu ce sa-ti spun. In orice caz, iti doresc succes cu canoeing, sper sa nu ai probleme! Oricum eu am vazut ca sunt multe rauri pe care poti face asta fara restrictii.Cat despre turismul in Romania, eu zic sa te mai gandesti, insa daca nu esti atras de ceea ce e de vazut la noi, chiar nu are rost sa-ti faci griji! :)


Fut 16 coins

You always love it. Fut 16 coins https://www.apsense.com/article/fifa-16-the-hopes-of-players.html


nOkvXFrGMWeg

Almost all of the things you point out hanpeps to be supprisingly accurate and it makes me ponder why I hadn't looked at this with this light before. Your article really did turn the light on for me as far as this issue goes. But at this time there is actually one factor I am not too cozy with so while I make an effort to reconcile that with the actual core theme of the position, let me observe what all the rest of the subscribers have to point out.Nicely done.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni