Credite  
  29 Ianuarie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:29/01/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,4 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Cresteri salariale in invatamant

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca decizia Parlamentului de majorare a salariilor profesorilor cu 50 de procente este constitutionala , respingand astfel sesizarea Guvernului care a contesta majorarea salariilor profesorilor, pe motiv ca in actul normativ aprobat de Parlament nu au fost indicate sursele de finantare. Mii de sindicalisti din invatamantul preuniversitar si superior din toata tara afiliati la FSLI, FSI Spiru Haret si Alma Mater au protestat miercuri, in Capitala solicitand aplicarea Legii de crestere a salariilor cu 50 la suta, asa cum a fost votata de Parlament , in sprijinul lor in Piata Victoriei venind si studenti, membrii ai Federatiei Nationale a Studentilor care cer locuri in camine, o bursa decenta si conditii mai bune de invatamant .

articol citit de 4640 ori
16 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

cornel

Sa fie adevarat? Si totusi si-asa salariul e mic in comparatie cu cel al unui salahor de pe santierele Italiei care in noile conditii ia de patru sau chiar de 5 ori mai mult...


OVFkpgsbZcB

A pleasingly rtaoinal answer. Good to hear from you.


KTCgEnkmQ

a comentat: stai sa inleteg: primaria cumpra proiectele imobiliare falimentare? din banii mei? foarte tare era un nenea spaniol care a fost la TMC si vorbea foarte optimist despre viitorul de aur al afacerii, si de latura sociala a ei. zicea e o afacere pe termen lung, 4-5 ani minim, nici o criza nu tine atat. suntem o companie suficient de mare sa ne permitem sa asteptam. Iar acum, dupa targul imobiliar, care a fost un fiasco, vand tot la stat? 0 0Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni