Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

UniCredit Tiriac Bank va extinde perioada de promotie pentru depozitele pe doua luni

Intr-un comunicat al UniCredit Tiriac Bank se arata ca aceasta extinde pana pe 28 februarie , perioada de promotie la depozitele deschise de persoanele fizice pe doua luni in lei si euro , pentru care ofera , functie de valoarea depozitata , pana la 14 % pe an la depozitele in lei si 7 % pe an pentru cele in euro . La depozitele in lei deschise pe doua luni de persoanele fizice , banca ofera dobanzi de pana pana la 13 % pentru depozitele de pana la 5.000 lei , 13,25 % pentru depozitele pana la 25.000 lei , 13,50 % pentru cele pana la 50.000 lei si 14 % pentru depozitele mai mari de 50.000 lei . La depozitele pe doua luni deschise in euro, banca ofera dobanzi care ajung la 5,50 % pentru 5.000 euro, 6 % pentru cele de pana la 25.000 euro, 6,50 % pentru depozite de pana la 50.000 euro si 7 % pentru cele mai mari de 50.000 de euro . Nu se percepe niciun comision de deschidere sau de depozitare, suma minima de depunere fiind de 1.000 lei sau 1.000 euro, stabilindu-se 4 transe valorice pentru care se aplica dobanzi crescatoare . La finele celor doua luni, clientii bancii pot opta pentru varianta de economisire pe care o doresc in continuare : depozite cu scadenta unica , depozite cu prelungire automata, fara capitalizare ( la scadenta, dobanda se virandu-se in contul curent, depozitul prelungindu-se doar cu suma depunerii initiale) sau depozite cu prelungire automata si capitalizare ( la scadenta , dobanda se adaugandu-se la depunerea initiala, depozitul se reinnoindu-se cu soldul astfel obtinut ) . Depozitele se pot fi constitui in sucursalele bancii si Online B@nking - trimitand un mesaj catre banca direct din aplicatia Online B@nking .

articol citit de 12202 ori
29 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

sqrUprfttxzooX

da, asa e. Nu exista nicio bucla! Eu ma uitam si tot spaerm ca locomotiva se va intoarce cu fata si la intors dar din pacate nu avea cum... :(E pacat.. dar ma rog... ce sa faci... probabil au chestii mai "importante" de facut cu gramada de bani stransi din bilete decat sa faca o bucla si sa asfalteze drumul pana la gara...@turisticus: Mersi! Intr-adevar, nu prea am scris in asa fel incat sa reiasa ca a fost grozava calatoria. Nici acum nu stiu cum sa raspund cand lumea ma intreaba daca merita..Eu zic ca e interesant de mers o data, dar ceva care sa te dea pe spate complet, nu e...


Berghoff

La pranz cu Liviu Tudor-Devalizatorul Bancii Unirea Domnule Liviu Tudor-ati devalizat si pus pe butuci dupa Bancorex-unde ati dat un tun de 8,4 milioane dolari- iata si Banca Unirea.Astazi apareti in presa ca mare investitor si reparati case de patrimoniu in Bran si invocati numele Printului Charles.Credeti ca Printul Charles ar fi onorat sa stie ca ati distrus doua banci si multe alte companii? Intrebarea nr 2: Daca tot produceti atata performanta si profit ,de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex cagtre BCR? Raspuns Liviu Tudor –groparul Bancii Unirea: Voi presa nu intelegeti nimic.Asa se traia pe atunci.Am furat banii, societatile au falimentat dar asa permiteau vremurile.Cu banii aceia am cumparat terenurile de astazi pe care le am pus gaj la Alpha Bank ,am luat 180,000,000 euro si am construit. Credeti ca este usor? Ia faceti si matale asa o inginerie financiara.


hoOCtD3RPL

Have you ever thought about aidndg a little bit much more than just your thoughts? I mean, what you say is crucial and every little thing. But its got no punch, no pop! Maybe should you added a pic or two, a video? You could have such a far more potent weblog should you let folks SEE what youre talking about as opposed to just reading it.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni