Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Criza de cash operational constitue un risc urias pentru Romania

Joi, presedintele Comisiei ITC din Camera Deputatilor, Varujan Pambuccian, intr-o conferinta dedicata IMM-urilor, organizata de Finmedia adeclarat ca in contextul economic actual , intrarea in criza de cash operational este un risc urias pentru Romania . ' Criza de cash operational care s-ar putea extinde pe o perioada de cinci ani avand o perioada de declin de trei ani , ar putea sa ne aduca in situatia ca tot ceea ce exista in prezent in economia romaneasca sa nu ne mai apartina ', a precizat acesta . Pambuccian a mentionat ca deja au aparut birourile de tip ' cioclu ', care , asa cum s-a intamplat in SUA , asteapta sa cumpere foarte ieftin tot ceea ce se poate cumpara . ' Aceste birouri exista si asteapta sa cumpere la 10-20 % din valoarea terenurilor sau cladirilor care nu mai pot fi finantate , urmand societatile si IMM-uri sanatoase , care nu isi mai pot acoperi cash-ul operational ', a spus acesta . Cotrivit sursei citate , in conditiile actuale de criza , guvernul nu ar mai trebui sa ceara IMM-urilor plata datoriilor catre stat in momentul facturarii, ci in cel al incasarii . ' Nu putem sa cerem plata in momentul facturarii pentru o suma care urmeaza sa o incaseze dupa ceva timp. S-a luat deja o astfel de decizie pentru intreprinderile mari si nu este posibil sa functionam dupa doua reguli, una pentru IMM-uri si alta pentru intreprinderile mari ', a mai aratat presedintele Comisiei Parlamentare . Pana in prezent , Romania a mai trecut prin crize, insa acestea au fost create de ziar, acum insa ne confruntam cu primul fenomen economic major care influenteaza piata romaneasca si care nu este datorat clasei politice sau de business . In UE 99 % din companii intra in categoria IMM-urilor, avand cel mult 250 de angajati si o cifra de afaceri de circa 50 de milioane de euro , per total in uniune functionand 23 de milioane de IMM-uri care au creat 80 % din noile locuri de munca de pe piata muncii .

articol citit de 11449 ori
29 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

XsCbDSAteqOLZwVaY

Comfortabl y, the article is rellay the finest on this deserving topic. I fit in with your conclusions and also definitely will thirstily look forward to your coming updates. Just saying thanks can not simply just be enough, for the wonderful clarity in your writing. I definitely will right away grab your rss feed to stay informed of any updates. Genuine work and also much success in your business efforts!


fkXarHnPV

Le proble8me n'est pas la couleur mais l'adhe9rence. Les jourues (surtout Djoko) se plaignent de cette nouvelle surface car elle est apparemment tre8s glissante.Djoko a meame de9clare9 qu'il envisageait de mettre des cranmpons.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni