Credite  
  19 Septembrie 2019 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:19/09/2019
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Cresc preturile alimentelor

Sindicatele din industria alimentara afirma ca cresterea preturilor la utilitati si deprecierea leului vor duce inevitabil la cresterea pretului alimentelor . Aceasta declaratie este combatuta de catre Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu care a spus ca majorarea preturilor la alimente nu are o motivatie reala dat fiind faptul ca Romania a intregistrat anul acesta o productie agricola importanta si preturile altor materii prime, al energiei sau al benzinei nu au crescut in aceasta toamna , in sprijinul sau venind cu exemple presedintele organizatiei PNL Ilfov, secretarul de stat in MIRA Marian Petrache . Acesta s-a referit si la pretul porumbului care influenteaza direct pretul carnii si al produselor din carne, aratand ca si acesta s-a ieftinit in aceasta toamna si ar trebui sa determine in mod firesc o reducere la preturile de desfacere ale produselor agro-alimentare pe baza de carne.

articol citit de 1568 ori
16 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

cOsIszQzinem

I secrahed a bunch of sites and this was the best.


XkqffjMyEce

Why do I bohetr calling up people when I can just read this!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama