Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Mobexpert construieste un nou centru logistic

Mobexpert va investi 10 milioane de euro pentru constructia unui nou centru logistic situat la kilometrul 21 al Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti , se arata intr-un un comunicat al companiei , constructia facand parte din masurile prevazute de companie in vederea optimizarii costurilor din lantul de aprovizionare, in asa fel incat preturile finale ale produselor din magazine sa poata fi mentinute la nivelul actual . ' Prin crearea acestui nou centru logistic vom optimiza procesele de achizitie si distributie a produselor, aceasta fiind una din masurile planificare inca din septembrie pentru a ne putea proteja clientii de potentialele cresteri de preturi ale produselor generate de un context economic dur cu care se confrunta piata: evolutiile negative ale cursului de schimb si cresterea costurilor la utilitati si materii prime', a spus presedintele grupului Mobexpert , Dan Sucu. Se estimeaza ca lucrarile de constructie se vor termina la sfarsitul lunii mai 2009, centrul devenind complet functional incepand din iulie 2009. Mobexpert este lider pe piata de mobilier din Romania, prin cele doua marci ale sale : Mobexpert - hipermagazine si magazine de mobilier pentru casa si decoratiuni si Mobexpert Office - mobilier pentru birou si colectivitati , cu o retea regionala de 34 de hipermagazine si magazine , in Romania avand opt hipermagazine in Bucuresti, Brasov, Suceava, Pitesti si Sibiu si 23 de magazine in tara.

articol citit de 5540 ori
27 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

lIcaDfPOTpRmlyL

Oct30pitzi ooo, dar iată că a eenviat Lazăr ) cristina, iuibta, pana nu-ti scoti nisipu din pizda nu putem sa purtam aceasta aceasta discutie, mai ales pe blog, unde TOATA LUMEA ARE LES COAIEONS(scuza-mi germana).ti-am dat spam atunci pentru ca imi iesise o eczema in zona intima de la cat mi-am bagat pula in gura ta.cand ai sa intelegi,pisi,ca blogu asta e ca sa ne batem joc in mod oficial, nu sa demonstram ceva( nu pentru ca aspiram la catavencu sau la pitici gratis),atunci ai sa taci.pana atunci,lupta-te voioasa cu niste copii de pe net, in loc sa ai grija de plod acasa (ca sigur ai,si poate ca unu' superb,ca de-aia te-ai agravat, si in loc sa ai grija de minunea pe care ai produs-o te certi cu noi pe net,de parca ai demonstra cuiva ceva.este ca le-ai povestit si prietenilor de impertinenta noastra,mai ales a mea?realizezi cata importanta ne dai,fara sa te obligam noi? intelegi acum,cristina,draga?)


HispuML23yNt

Almost all of the things you point out henpaps to be supprisingly accurate and it makes me ponder why I hadn't looked at this with this light before. Your article really did turn the light on for me as far as this issue goes. But at this time there is actually one factor I am not too cozy with so while I make an effort to reconcile that with the actual core theme of the position, let me observe what all the rest of the subscribers have to point out.Nicely done.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni