Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Chiriile pentru spatiile comerciale centrale au scazut cu pana la 25 la suta

Desi la inceputul lui 2009 se inregistrau scaderi ale nivelurilor chiriilor de 25 la suta , proprietarii de spatii comerciale nu sunt afectati de criza actuala . Retailerii care nu mai rezista in zonele de top isi restrang activitatea si subinchiriaza o parte din spatiu sau isi aleg o locatie mai ieftina, precum mall-ul . Datorita crizei economice , in ianuarie 2009 s-au scos la inchiriere spatii comerciale in aceste zone la preturi intre 40 si 140 euro/mp, in functie de amplasament , preturi mai scazute decat in perioada similara a lui 2008 . ' Avand in vedere costul , desi e mult mai convenabila varianta inchirierii unui spatiu comercial intr-un mall , exista branduri de nisa, a caror politica de promovare impune expunerea exclusiv pe bulevardele principale ale unei metropole ', spun consultantii EuroMetropola . Spatiile comerciale stradale reprezinta inca optiunea principala pentru banci , casino-uri, internet cafe-uri , farmacii , patiserii, cafenele, restaurante sau magazinele de imbracaminte. Comerciantii din diverse domenii au inceput sa-si reevaluze politica de promovare incercand o optimizare prin relocari in spatii mai mici sau inchiderea celor neproductive . Consecinta va fi eliberarea mai multor spatii comerciale aceasta implicand o scadere a preturilor chiriilor. Unitatile comerciale care satisfac nevoile imediate ale populatiei , gen farmacii , fast-food, etc. vor functiona bine in continuare in detrimentul celor din sectoare precum IT, electronice, electrocasnice care vor intampina dificultati , estimeaza brokerii de la EuroMetropola

articol citit de 5423 ori
27 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

vEbBWFNzuHRvqH

cu bancul asta ilneteg ca exista 2 vesti, una buna si una proasta.Vestea buna este ca romanii au inceput sa faca din nou bancuri pe seama Conducatorului. Asta e bine, inseamna ca il percep suficient de rupt de ei si de amenintator incat sa se refugieze in bancuri.Vestea proasta e bancul e slabutz rau de tot. Cele 2 clasice cu Basescu, Boc & Tariceanu (cu naufragiul si cu sloganul anti-Basescu) sunt mult mai savuroase.


gySaLWWYjI3

cu bancul asta ineeltg ca exista 2 vesti, una buna si una proasta.Vestea buna este ca romanii au inceput sa faca din nou bancuri pe seama Conducatorului. Asta e bine, inseamna ca il percep suficient de rupt de ei si de amenintator incat sa se refugieze in bancuri.Vestea proasta e bancul e slabutz rau de tot. Cele 2 clasice cu Basescu, Boc & Tariceanu (cu naufragiul si cu sloganul anti-Basescu) sunt mult mai savuroase.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni