Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Mai mult de 10.000 de permise de munca pentru cetatenii straini s-ar putea acorda in 2009

Intr-o conferinta de presa, Marius Lazar, Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, a declarat duminica, ca daca situatia o va impune, tara noastra va acorda anul acesta mai mult de 10.000 de permise de munca pentru cetateni straini, informeaza corespondentul Agerpres. "In contextul crizei economice, reprezentantii sindicatelor au cerut ca numarul maxim de permise de munca acordate in acest an cetatenilor straini sa fie limitat la 10.000 cu scopul de a-i proteja pe salariatii romani, in vreme ce patronatele au cerut o suplimentare de pana la 15.000 de permise de munca. In cele din urma, am cazut de acord ca se vor acorda 10.000, cu posibilitatea suplimentarii in cazul in care piata o va cere", a precizat Marius Lazar. Acesta a mai precizat ca in cea ce priveste somajul in 2009 vor fi cu cel mult 100.000 de someri in plus fata de 2008, adica aproximativ 500.000 de someri, astfel ca rata somajului se va situa sub cinci la suta. Guvernul este pregatit sa acorde lunar cate 130.000 de indemnizatii de somaj, fata de media de 118.000 acordate lunar anul trecut, a mai adaugat acesta. Marius Lazar a spus ca impreuna cu partenerii sociali, MMFPS si-a propus sa conceapa o Hotarare de Guvern care sa reglementeze dialogul social. Dar totodata, la nivel MMFPS se are in vedere numirea unui secretar de stat pentru dialog social, special pentru a gestiona relatia cu partenerii sociali.

articol citit de 5397 ori
26 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

lKReiSYdzIT

Andreea Talmazan, sa inteleg ca dai de inteels cumva ca nepotul lui Argatu, preotul Ioan Argatu care s-a ocupat de aceasta editie, ar fi inserat acest dialog imaginar despre Argesanu?Oricum ce se spune acolo despre reiki este o acuzatie grava, oricum ai interpreta-o! Pe scurt si pe sleau, va face vrajitori si farsori! Deci toata asa zisa stiinta pe care ai acumulat-o se bazeaza pe o mare inselatorie!Asta e concluzia la care ajung eu si acuma te rog sa raspunzi in numele tauAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni