Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Viitorii bancheri pot fi chemati la interviu de catre BNR

Primul Regulament din 2009 al BNR, privind autorizarea institutiilor de credit din Romania, publicat si semnat de guvernatorul Mugur Isarescu, aduce modificari Regulamentului 11 din 2007, pe baza caruia pot functiona bancile comerciale sau alte entitati financiare de creditare. Regulamentul Nr. 1/2009 prevede ca Banca Nationala poate solicita orice documente si informatii, inclusiv sa cheme la interviu profesional persoanele din conducere sau cele nominalizate sa exercite responsabilitati de administrare a unei institutii de credit. Banca Nationala a Romaniei prin Regulamentul Nr.1 a modificat "Articolul 4 din Regulamentul nr.11/2007 privind autorizarea institutiilor de credit, persoane juridice romane, si a sucursalelor din Romania ale institutiilor de credit din state terte, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 837 din 6 decembrie 2007". Aceasta modificare adusa Articolului 4 precizeaza ca 'in fiecare etapa a procesului de autorizare este necesar ca in sustinerea cererii de autorizare sa fie transmise toate documentele si informatiile prevazute la cap. II - VII, dupa caz. Banca Nationala a Romaniei poate sa solicite orice documente si informatii suplimentare, inclusiv prin realizarea unor interviuri profesionale cu persoanele nominalizate sa exercite responsabilitati de administrare si/sau de conducere, daca documentatia prezentata in conformitate cu prezentul regulament este incompleta sau insuficienta, iar titularii cererii de autorizare pot sa prezinte din proprie initiativa orice informatii si documente considerate de acestia necesare in sustinerea cererii. Actele inregistrate la Banca Nationala a Romaniei incepand cu ziua care precede intervalul de 30 de zile anterior datei incheierii termenelor in care Banca Nationala a Romaniei trebuie sa se pronunte in conformitate cu prevederile art.33 alin.(1) si (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.99/2006, nu sunt luate in considerarea la analiza acestor cereri si se restituie titularilor cererilor'. Aceste noi masuri prin modificarea regulamentului de Banca Nationala sunt pentru o mai buna supraveghere a pietei si incetinirea ritmului de crestere a creditului de consum.

articol citit de 5287 ori
23 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

gTaCuQcdQIaYIn

I received for reeviw The Job by Craig Davis from the author.Joe B. enjoys the sweet life as a vice president at a huge conglomerate, Universal Whirligig. But along with the Big Boss' favor, he has also gained the notice of a bitter human resources manager, Luci Fernandez. Hateful of any success but her own, Luci manages to get him demoted to the mail room! A rollicking comedy of errors follows as Joe B. tries to figure out what's happened to him, and attempts to get a meeting with the Big Boss. Joe B.'s great expectations have taken a dickens of a twist. His family is forced to make a series of hard adjustments, and he gets only lame comforts from a string of the worst friends anyone could have. Will he finally track down the cause of his frustrations? Or will he only learn a lesson about what it is to be the boss, and that what is apparent is often only a shadow of a greater ongoing good? "The Job: Based on a True Story (I Mean, This is Bound to Have Happened Somewhere) is a modern parable of ancient troubles and truths.


Berghoff

Topul miliardarilor infractori: Liviu Tudor a luat credite de 8,4 milioane de dolari de la Bancorex şi nu le- a mai dat niciodată banii înapoi Considerat drept cel mai mare jaf postdecembrist, falimentul Bancorex a adus în sapă de lemn o ţară întreagă, dar i- a îmbogăţit pe foştii securişti şi oamenii de paie ai acestora. Una din marionetele Grupării de la Bacău, aşa cum era cunoscut în anii de după 1990 grupul de interese condus de Viorel Hrebenciuc şi Corneliu Iacobov, este nimeni altul decât miliardarul Liviu Tudor. Pe vremuri era „găinarul” grupării Hrebenciuc, acum pozează în mare proprietar de terenuri şi birouri în Bucureşti. De asemenea o mulţime din bogaţii de astăzi ai României au trecutul strâns legat de jaful Bancorex.


LM5S0TCjok1

Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un reiatzlaor este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat



Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama



Scutece pentru copii si adulti Seni