Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Costurile operatorilor cu retinerea datelor privind apelurile nu pot fi inca evaluate

Marti , Liviu Popescu , directorul executiv al Asociatiei Operatorilor Mobili din Romania a declarat ca costurile operatorilor de telefonie mobila pentru crearea si administrarea bazei de date in vederea retinerii datelor despre apelurile din retea nu pot fi deocamdata evaluate . ' Momentan nu pot fi evalute aceste costuri, dar orice cost generat din afara sistemului fara ratiuni economice se va reflecta in costurile de operare . Deocamdata nu putem avansa cifre sau daca aceste influente se vor reflecta in factura utililzatorilor . Nu se inregistreaza si stocheaza continutului convorbirii, ci doar de datele privind numarul de telefon al apelantului si al celui apelat, adresa sau locatia celui apelat si informatii despre durata apelului ', a spus acesta .

articol citit de 2587 ori
22 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

rRTovzUPGW

Very true! Makes a change to see smooene spell it out like that. :)


DaMxqIkgbZJFh

Buna dimineata!Ma bucur ca abodtari subiectul copiilor nascuti dupa anul 2000. Fetita mea s-a nascut (prin cezariana- dupa ce a refuzat pur si simplu sa se nasca normal prin adoptarea unei flexiuni a capului! ) in 4 august 2000 la 17:45. Eu am visat-o exact asa cum e, cand inca era un fat la circa 4 luni. Mi-a aparut in vis cu o claritate fenomenala si am stiut ca este viitorul meu copil.In prezent refuza multe alimente si este foarte refractara la constrangeri si la invatatura traditionala . Ceea ce iubeste este libertatea, arta, muzica, dansul pictura. Are o inteligenta aparte, matura si face deseori niste remarci fenomenale. Sunt foarte deschis la aceste aspecte ce tin de spiritual , si nu numai. Sunt si psiholog, mai apropiat insa de abordarea spirituala a lumii si vietii.As fi incantat sa ne putem sfatui putin despre destinul si rolul acestor copii si al nostru, ca parinti. Nu stiu prea multe despre ce am eu de facut aici, desi ma straduiesc de multi ani sa clarific aceste aspecte, cu atat mai putin despre copilasul meu.Cu multumiri,Ludovic SandulescuAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni