Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Operatorii de telefonie fixa si mobila sunt obligati sa stocheze date despre apelurile efectuate

Conform Legii nr. 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice, care intra in vigoare de azi , Operatorii de telefonie fixa si mobila sunt obligati sa stocheze timp de sase luni anumite date despre apelurile din retea . Prezenta lege se aplica doar datelor de trafic si de localizare a persoanelor fizice si juridice, cat si datelor conexe necesare pentru identificarea abonatului sau a utilizatorului inregistrat , nu si in ceea ce priveste continutul comunicarii sau a informatiilor consultate in timpul utilizarii unei retele de comunicatii electronice . La apelurile internationale se va inregistra identitatea internationala a apelantului si apelatului cat si a celulei din care a fost activat serviciul , lucru valabil si pentru SMS-uri. Furnizorii de internet sunt obligati sa stocheze , cu incepere din 15 martie 2009, in cazul serviciilor de e-mail si telefonie prin internet, datele de unde a fost trimis e-mailul , data si ora de conectare la internet si cui ii este adresat acesta (adresa IP, numele si adresa fizica a abonatului), cat si data si ora deconenctarii . Toate datele stocate in temeiul prezentei legi, cu exceptia celor puse la dispozitia autoritatilor competente si care au fost pastrate de catre acestea, trebuie sa fie distruse prin proceduri automatizate, la sfarsitul perioadei . Autoritatea in masura sa monitorizeze aplicarea prevederilor prezentei legi este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal /ANSPDCP/.Neindeplinirea acestor obligatii prevazute in lege se va sanctiona cu o amenda de la 2.500 lei la 500.000 lei. Accesarea fara autorizare sau transferul datelor pastrate in conformitate cu prezenta lege constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la un an la cinci ani. Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la un an impiedicarea cu intentie a punerii la dispozitia autoritatilor competente a datelor retinute ca urmare a aplicarii prezentei legi .

articol citit de 4767 ori
20 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

YYdlkgaKQsBMVvnvFsw

Heck yeah bay-bee keep them ciomng!


yGYxTFNQ


dteqtuVjyBgepjPp

dat publicitatii in data de 4 nbrimoeie, ca urmare a declaraţiilor publice a0(vezi si aici si aici) ale domnului Traian Băsescu, preşedintele Rome2niei, facute cu ocazia reuniunii Comisiei


eNl4JMCCU

that Serena did not play any tournaments on the red clay and that she beieevld the hype that she was a contender for the French Open. Serena played Rome and withdrew from her quarter final match with a back problem. You are doing what the commentators that you complain about do, not digging into the whys and wherefores of the issue surrounding Serena. For what it is worth, it took Sharapova 4 years to win a 4th major. Why does everyone think that Serena should win a Major less than a year after her return from a life threatening illness? I don't think Serena has anything to prove to anyone regarding whether she wins another Major, despite what Martina has said.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni