Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Angajamente in Mehedinti pentru desfintarea depozitelor necontrolate de deseuri menajere

Peste 100 de depozite pentru deseuri menajere care functioneaza ilegal in Mehedinti vor fi inchise pana la sfarsitul anului 2010, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Marius Balu,duminica pentru Agerpres. La nivel de administratie judeteana s-a finalizat studiul privind managementul integrat al deseurilor, ocazie cu care s-au stabilit prioritatile comunitatilor locale in acest sector si s-au dispus masuri de aliniere a acestora la normele europene de protectie a mediului, potrivit acestuia. "In acest sens, pentru crearea unei infrastructuri conforme cu directivele ce ni s-au impus de Uniunea Europeana, la Drobeta Turnu Severin vor demara, saptamana viitoare, lucrarile la un depozit ecologic unde se vor colecta deseurile menajere din intregul teritoriu. Valoarea investitiei din prima etapa este de patru milioane euro", a precizat Balu. Conform angajamentelor asumate si a termenelor stabilite de consiliile locale cu institutiile de protectia mediului, gropile de gunoi existente in perimetrul oraselor Drobeta Turnu Severin, Vanju Mare, Baia de Arama si Orsova se vor desfinta in acest an, iar cel din Strehaia in 2010 pana in luna septembrie.

articol citit de 3258 ori
19 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

phjrKOIMfZFgbiF

Wow, your post makes mine look fbeele. More power to you!


TraEVAxx

A pleasingly raitnoal answer. Good to hear from you.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni