Credite  
  28 Iunie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:28/06/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Mai mult de opt milioane de lei are de incasat CET Arad

Peste opt milioane de lei are de incasat Centrala Electrica de Termoficare (CET) Arad, atat de la agentii economici cat si de la populatie. Directorul societatii, ing. Cornel Secianschi, precizeaza ca facturile emise de CET SA Arad pana la data de 30 noiembrie 2008 si neincasate pana pe data de 16 ianuarie 2009, contravaloarea acestora se ridica la 8.178.505 lei, din care 6.520.549 lei reprezinta datoriile agentilor economici, iar 1.657.955 lei ale populatiei. Pana la sfarsitul lunii noiembrie 2008, reprezentantii CET SA au actionat in judecata atat agenti economici pentru a recupera suma de 5.119.004 de lei, cat si persoane fizice pentru recuperarea sumei de 420.113 lei, potrivit sursei citate.

articol citit de 2376 ori
19 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

hdkqNYTdfEPkdw

Draga mea,bunul Dumnezeu te iubeste atat de mult, incat iti va da purtee sa invingi aceasta boala care inca te necajeste. Parintilor tai le da speranta si taria de a lupta alaturi de tine. Si noua oamenilor ne lumineaza mintea si sufletul sa fim alaturi de tine cu orice mic ajutor.Iti doresc sa fii cea mai sanatoasa si mai voinica fetita din lume cat mai curand.Te sarut.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni