Credite  
  21 Ianuarie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:21/01/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Exportatorii romani vor beneficia de dobanzi fixe la creditele de export pe termen mediu si lung

Un nou produs lansat de Eximbank va da posibilitate exportatorilor romani sa beneficia de dobanzi fixe la creditele de export pe termen mediu si lung . Printr-un mecanism de stabilizare a ratei dobanzilor la creditele de export pe termen mediu si lung (CIRR) exportatorii romani care contracteaza credite intre 2 pana la 5-12 ani , functie de tara in care se realizeaza exportul , vor obtine conditii de finantare similare cu cele existente in tarile UE si OECD . Exportatorii care beneficiaza de aceasta facilitate vor plati o dobanda fixa pe toata perioada de derulare a creditului, diferentele de dobanda fiind suportate de EximBank , respectiv de banca comerciala . Creditul de export va trebui asigurat impotriva riscurilor comerciale sau politice, continutul national al bunurilor-serviciilor exportate fiind de minim 30 % . Valoarea avansului achitat de cumparatorul extern inainte sau de la inceputul perioadei de creditare platit va trebui sa fie de minim 15 % din valoarea contractului de export . Mecanismul se va aplica atat creditelor furnizor , exportatorul roman incheie cu un cumparator strain un contract de export , cat si creditelor cumparator , banca exportatorului acordand un credit cumparatorului strain sau bancii acestuia .

articol citit de 1966 ori
15 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

GWkexxzFHREZLRPDx

This is crystal clear. Thanks for tkanig the time!


UGHEFzzB9xf

The Blessed es el libro con el que duermes? ok no jjajaa!!Yo tengo los de La Hermandad pero no los he leeddo >.< Divergente me gusta mucho, la verdad a mi Tris no me desespera tanto... bueno un poco en Insurgente xDY Vampire Academy necesito empezarlo >.<Que padre el manda de CA, se supone que debo tenerlo en estos dias, espero que si, y los de Kenyon tengo como 2 pero apenas he le9ido el 0 u__uAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama