Credite  
  28 Iunie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:28/06/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Vicepresedintele Dacia cere ca programul Rabla sa se extinda si la masinile in leasing

' Ca parte a setul de masuri care ar trebui adoptate de urgenta pentru a evita colapsul industriei auto din Romania , programul de innoire a parcului auto - "Rabla" - ar trebui sa fie extins si pentru posesorii de automobile achizitionate in leasing ' , declara miercuri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele companiei Dacia, Constantin Stroe. Reprezentantul Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA), considera ca una dintre principalele masuri care trebuie adoptata de urgenta de catre Executiv este demararea programului "Rabla", care nu ar trebui sa intarzie mai mult de 1 februarie. ' Programul poate fi lansat partial si maine, cu 15.000 de masini ', a afirmat Stroe. Miercuri, intr-o conferinta de presa , reprezentantii APIA au avertizat asupra situatiei dramatice din industria auto si a scaderii a pietei interne . Conform APIA , o eventuala suspendare a taxei auto ar duce la injumatatirea vanzarilor de masini in 2009 provocand pierderi de 1,2 miliarde euro bugetului de stat si ducand la pierderea a 100.000-150.000 de locuri munca in acest sector.

articol citit de 2007 ori
15 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

nuGYzkWqTmXcnUhrlrv

I cannot tell a lie, that really hepeld.


DQwlwSUJEvE

Hi I wish to to talk about a comment here cnroennicg you to definitely be able to let you know simply how much i actually Loved this particular study. I must elope to aTurkey Day Supper however wanted to leave ya a simple remark. We preserved a person So will be coming back following work to read much more of yer quality articles. Keep up the standard work.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni