Credite  
  28 Iunie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:28/06/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Moneda nationala s-a redresat usor

Moneda nationala s-a redresat usor in raport cu euro , Banca Nationala a Romaniei (BNR) anuntand un curs de 4,2772 lei pentru un euro , in usoara scadere cu 2,13 bani (0,49 %) comparativ cu marti, cand a fost un curs de 4,2985 lei pentru un euro. De asemenea dolarul american a fost cotat, , in scadere cu 0,18 bani (0,05 %), BNR afisand un curs de 3,2316 lei pentru un dolar, fata de 3,2334 lei in sedinta precedenta. Gramul de aur a fost cotat la 85,9015 lei, in scadere cu 1,25 lei (1,48 %) fata de marti, cand a fost cotat la 84,6429 lei. Pe piata la termen a Bursei de la Sibiu Euro este cotat la 4,304 lei pentru sfarsitul lui martie 2009 si la 4,40 lei pentru finele lunii iunie, dolarul american fiind cotat la 2,95 lei, pentru ambele scadente din martie si iunie .

articol citit de 2102 ori
15 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

CfvFkbCgimhYwnJkzQ

Hey, that post leaves me feeilng foolish. Kudos to you!


OVLRImnMnXAlNBv

De desarucct ne-am desarucct, ca doar am ajuns la finalul traseului.Nu poti spune ca e traseu de plimbare, ca asta nu e. O mare parte din el, da, e plimbare, dar cand mergi la plimbare nu treci parauri si nici nu te strecori pe langa stanci. Poate cand ai mers tu era si apa mai scazuta. Atunci era dupa ploi.Acum cand privesc in urma, da, m-am enervat cam degeaba, traseul e chiar fain, insa probabil am fost dezamagita ca nu a fost ceea ce ma asteptam.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni