Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

In Maramures - agentiile imobiliare sunt la un pas de inchidere

In conditiile in care au inceput luna ianuarie foarte slab datorita crizei economice si cresterii monedei euro , mare parte din agentiile imobiliare care opereaza in Maramures isi vor inchide afacerile . Miercuri , senior-consultantul unei agentii imobiliare din Baia Mare a declara ca pana la sfarsitul lui ianuarie circa 75 % dintre agentiile imobiliare de mica anvergura vor disparea de pe piata drept urmare a scaderii tranzactiilor. ' Momentan piata imobiliara este blocata , din cauza lipsei lichiditatilor. De mai bine de trei saptamani agentiile imobiliare de calibru nu au mai efectuat nicio tranzactie . Pe viitor singurele tranzactii care se prefigureaza sunt cele intre societatile comerciale. Dar nici acestea nu pot fi sigure, fiind greu de anticipat cum va evolua piata. Spre exemplu, in Baia Mare exista foarte multe anunturi a ale unor firme care ofera spatii comerciale spre inchiriere, insa interesul e foarte scazut si pentru acest gen de afaceri . S-a mai observat tendinta, deloc inspirata, a detinatorilor de spatii comerciale de a incerca sa majoreze chiria cu aproape 100 de euro/mp in plus fata de pretul stabilit pe anul 2008 , din aceasta cauza fiind posibil ca unele afaceri : magazine, farmacii si birouri situate din zonele centrale , sa-si inchida activitatile sau sa se mute in spatii mai convenabile de la periferia orasului ', a explicat acesta . Potrivit aceleiasi surse, singurele tranzactii care mai functioneaza pe piata imobiliara din Baia Mare sunt inchirierile de apartamente si spatii comerciale , aceasta datorita faptului ca odata cu inasprirea conditiilor de creditare aplicate de banci, populatia evita sa mai achizitioneze case sau apartamente.

articol citit de 2355 ori
15 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

xRPxdqiLNGdXy

Keep it cmonig, writers, this is good stuff.


rqACNflHZFDFJA

If it makes you feel any better, my ssiter's boyfriend's birthday was on the day the clocks went forward here in the US. He said I'm one hour less important than everyone else. .-= Jennyb4s last blog .. =-.


JBJ

Sujeti polaaaa


Chitzibush

I'l fuck all ur mommies 'ntill they die!!!Muhahahaha!!!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni