Credite  
  14 August 2020 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:14/08/2020
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Solutie integrata de mesagerie electronica in premiera

The Joseph Company, integrator american de tehnologii ITsi Gecad Technologies , dezvoltatorul solutiei de mesagerie electronica AXIGEN , au anuntat lansarea unei , solutii la cheie , pentru comunicarea prin email in cadrul companiilor. Firmele aflate in parteneriat considera ca noua solutie integrata hardware si software M3 Email Server Appliance care include si serverul de email AXIGEN este usor de administrat si configurat . M3 Email Server Appliance powered by AXIGEN fiind proiectata pentru a reduce timpul si costurile presupuse de implementarea de la zero a unei solutii de comunicare electronica pentru companii . Utilizand o platforma hardware Dell Power Edge Server solutia include AXIGEN Mail Server Enterprise Edition si un sistem de operare Red Hat Linux . M3 Email Server Appliance powered by AXIGEN poate asigura accesul la WebMail de pe calculatoarele personale sau telefoanele mobile ale utilizatorilor, cat si functii avansate de groupware si colaborare. AXIGEN Mail Server ajuns acum la versiunea 6.2 este compatibil cu cele mai cunoscute solutii Linux si BSD cat si cu sistemele de operare Solaris si Windows si arhitecturile PowerPC si SPARC. AXIGEN este utilizat in prezent la nivel international de catre 160 de parteneri din 80 de tari asigurand traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali .

articol citit de 1865 ori
15 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

VphokDxTCu

Thanks for sharing. Always good to find a real expret.


DwrvTnnMpMBZQ

Substantially, the article is acatluly the greatest on that worthw hile topic. I harmonise with your conclusions and also definitely will thirstily look forward to your coming updates. Saying thanks will certainly not simply just be sufficient, for the awesome lucidity in your writing. I will certainly at once grab your rss feed to stay informed of any kind of updates. Authentic work and much success in your business dealings!


mQAoGfOo

ieșit een turul secund al cailifcărilor. 7Sport a relatat, astăzi, despre celelalte isprăvi ale tenismenilor legitimați la Dinamo Brașov la arenele BNR din București, acolo unde are loc BRD Năstase Țiriac TrophyAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama