Credite  
  05 Decembrie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:05/12/2021
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,3 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Millennium Bank a deschis prima sa sucursala din Suceava

Luni Millennium Bank, subsidiara a grupului financiar privat din Portugalia, a inaugurat prima sa sucursala din Suceava , destinata persoanelor fizice cat si companiilor . ' Principalul obiectiv din strategia de dezvoltare a bancii este extinderea retelei in orasele cu o populatie de peste 100.000 de locuitori . Pentru a reusi dezvoltarea retelei de unitati bancare, echipa Millennium Bank a sporit cu pana la aproximativ 700 de angajati ', declara Dan Sandu , directorul general adjunct la Millennium Bank Romania, prezent la inaugurare . In prima parte a lui 2009 Millennium Bank va mai deschide si alte unitati in orasele Baia Mare , Bucuresti , Craiova, Iasi , Piatra Neamt , Ploiesti, Ramnicu Valcea si Sibiu. Banca are o retea formata din Credit Centers , unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice si Financial Centers , unitati dedicate atat persoanelor fizice , cat si companiilor . Millennium Bank si-a inceput activitatea in Romania prin deschiderea simultana a 39 de sucursale , in Bucuresti si alte opt orase din tara , in prezent avand pe teritoriul Romaniei 66 de unitati , dintre care 20 sunt Financial Centers , 45 Credit Centers si o sucursala de Private Banking . In septembrie 2008 Millennium bcp , Banca Comerciala Portugheza , a inregistrat , active in valoare de 93,1 miliarde de euro , fiind prima de pe piata bancara portugheza , pozitionandu-se printre primele 100 de grupuri financiare la nivel international . Reteaua Millennium bcp cuprinde peste 1.700 de unitati in 15 tari cu un numar de peste 22.000 de angajati , fiind listata la mai mult de 40 de burse nationale si internationale si avand o prezenta semnificativa pe Euronext PSI Servicii Financiare ,Bebanks , DJ Eurostoxx, , Euronext 100, PSI-20 din Amsterdam , Frankfurt , Lisabona si Londra .

articol citit de 2361 ori
13 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

bmuMmxOKqwaqIFV

Too many cmolpmeints too little space, thanks!


QtHJUIgpkZO

These pieces really set a satdnard in the industry.


Berghoff

La pranz cu Liviu Tudor-Devalizatorul Bancii Unirea Domnule Liviu Tudor-ati devalizat si pus pe butuci dupa Bancorex-unde ati dat un tun de 8,4 milioane dolari- iata si Banca Unirea.Astazi apareti in presa ca mare investitor si reparati case de patrimoniu in Bran si invocati numele Printului Charles.Credeti ca Printul Charles ar fi onorat sa stie ca ati distrus doua banci si multe alte companii? Intrebarea nr 2: Daca tot produceti atata performanta si profit ,de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex cagtre BCR? Raspuns Liviu Tudor –groparul Bancii Unirea: Voi presa nu intelegeti nimic.Asa se traia pe atunci.Am furat banii, societatile au falimentat dar asa permiteau vremurile.Cu banii aceia am cumparat terenurile de astazi pe care le am pus gaj la Alpha Bank ,am luat 180,000,000 euro si am construit.Credeti ca este usor? Ia faceti si matale asa o inginerie financiara.


yI3VLAY5

pai explicatia e smlpia: Apple are cota parte din toate incasarile operatorilor favorizati (calls, data, sms), incasari provenite de la utilizatorii de iPhones.si daca te gandesti ca acest principiu se aplica pe consumer lifetime (sau pe cel putin 2-3 ani), iar procentul ajunge (dupa cum se zvoneste) chiar la 40% din aceste incasari, atunci ecuatia incepe sa faca sens.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni