Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Romanian International Bank S.A. a majorat dobanzile

Romanian International Bank S.A. a majorat bonificatiile la depozitele la termen cu dobanda fixa si variabila constituite in lei, euro si dolari, ale persoanelor fizice si firmelor , cu pana la 1,25 % la depozitele constituite in lei si euro si 0,75 % la depozitele constituite in dolari. Astfel dobanda pentru depozitele constituite pe 3 luni cu rata fixa dobanzii ajunge la 15,25 % pe an la depozitele constituite in lei , 6,50 % pe an pentru cele in euro si 4,25 % pe an la depozitele in dolari. Suma minima necesara pentru constituirea unui depozit la termen de catre persoanele fizice este de 300 lei pentru depozitele in lei si 300 euro pentru depozitele constituite in euro si dolari. Banca nu percepe comisioane pentru ridicarea de numerar la scadenta depozitului , depozitele la termen pputand fi constituite cu o rata de dobanda fixa sau variabila. Soldurile conturilor clientilor RIB sunt garantate in totalitate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, conform conditiilor stabilite de lege. Romanian International Bank S.A. (RIB) activeaza pe piata din Romania din 1998 si dispune de 33 de unitati bancare, dintre care 14 in Bucurest si 19 in tara .

articol citit de 3036 ori
10 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

IgqGDUvPbZdXLHj

buna...in seara asta m'am intors si eu de la lacul stanfa ana...si vreau sa zic ca a fost foarte frumos.....ne am campat cu cortul langa cabana stanfa ana si vreau sa zic ca a fost foarte tare pentru ca seara cum se intuneca vin ursii in speranta ca vor gasi si ei ceva de mancare...dar norocul nostru a fost ca acolo sunt caini care sunt destul de inteligenti......seara fiecare caine isi alege cate un "stapan" si ii pazeste cortul pana dimineata....iar daca vine ursul toti cainii sar pe el....azi noapte a fost foarte distractiv la un moment dat....venise vreo 3 ursi...si deja cei campati din juru nostru nu mai aveau foc de tabara si s au bagat la somn.......si intre timp si au facut aparitia si ursii in camping....la un moment dat era un urs la un cos de gunoi care se balansa....si a fost atat de comic ca zici ca se dadea in leagan:)))


Berghoff

La pranz cu Liviu Tudor-Devalizatorul Bancii Unirea Domnule Liviu Tudor-ati devalizat si pus pe butuci dupa Bancorex-unde ati dat un tun de 8,4 milioane dolari- iata si Banca Unirea.Astazi apareti in presa ca mare investitor si reparati case de patrimoniu in Bran si invocati numele Printului Charles.Credeti ca Printul Charles ar fi onorat sa stie ca ati distrus doua banci si multe alte companii? Intrebarea nr 2: Daca tot produceti atata performanta si profit ,de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex cagtre BCR? Raspuns Liviu Tudor –groparul Bancii Unirea: Voi presa nu intelegeti nimic.Asa se traia pe atunci.Am furat banii, societatile au falimentat dar asa permiteau vremurile.Cu banii aceia am cumparat terenurile de astazi pe care le am pus gaj la Alpha Bank ,am luat 180,000,000 euro si am construit.Credeti ca este usor? Ia faceti si matale asa o inginerie financiara.


bZxC9CEwZpC9

Finul şi cu naşul / Au distrus oraşul „Nota 2 la gueanrvre” pentru Emil Boc şi miniştrii săi, din partea sindicaliştilor arădeni.Marşul de protest eempotriva modificărilor Codului Muncii, organizat de sindicatele arădene, a decurs conform planului aprobat, fără nici un fel de incident. Aproximativ 500 de persoane s-au streens, joi, la orele 14, pe platoul din faţa Casei Sindicatelor, de unde au plecat een marş spre centru, pe traseul Podgoria-Primărie-Teatru-Primărie. centreaga acţiune s-a eencheiat een fix 2 ore.Ca amploare, marşul de joi a fost mai restreens deceet cel organizat anul trecut. Sindicaliştii arădeni au fost eensă destul de gălăgioşi, deoarece au venit la marş eenarmaţi cu adevărat arsenal de făcut zgomot: portavoci, fluiere, tobe, vuvuzele. Au fost confecţionate şi ceeteva pancarte, iar pe drum s-a strigat cel mai des „Jos Guvernul!”; „Hoţii!”; „Un pitic şi cu un chior/ceşi bat joc de un popor!”; „Finul şi cu naşul/Au distrus oraşul!”.. Pe leengă nemulţumirile legate de noua formă a Codului Muncii pe care Guvernul o aprobă prin asumarea răspunderii, profesorii au protestat şi faţă de situaţia salariilor din eenvăţămeent, dar şi faţă de unele prevederi ale Legii Educaţiei. Sindicaliştii arădeni nu seent mulţumiţi de activitatea Guvernului Boc, drept urmare i-au cerut plecarea pe tot parcursul marşului. cen colimator au fost luaţi een special Traian Băsescu, Emil Boc, Gheorghe Falcă, dar şi Daniel Funeriu. Iată ceeteva sloganuri ce se puteau citi pe pancartele protestatarilor: „Somnul din Parlament naşte monştrii een Guvern”; „Funeriu e o ruşine/Pentru judeţul din care provine”; „Nu de mult aţi fost şi voi la catedră, ca şi noi! cen loc să ne sprijiniţi, voi mereu ne umiliţi!”, „Guvernul Boc, corigent la examenul de competenţă”; „Domnilor, de nas ne-aţi dus/ Şi-n prăpastie ne-aţi condus/Azi, vă dăm la fiecare/Nota 2 la gueanrvre!”.Sindicaliştii din toată ţara speră ca demersul Guvernului de a-şi asuma răspunderea pe noul Cod al Muncii să nu reuşească. Pentru aceasta, este necesar ca Moţiunea de Cenzură depusă de Opoziţe să eentrunească majoritatea simplă a votului parlamentarilor. Este greu de crezut că se va şi eenteempla precum doresc sindicaliştii, deoarece actuala Putere se bucură de o majoritate reconfortantă een plenul reunit al Parlamentului. Guvernul Boc se află la cea de-a 11-a asumare a răspunderii asupra unui proiect de lege, lucru sancţionat de sindicate şi Opoziţie drept o forţare a limitelor democraţiei parlamentare.sursa; TricolorulAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni