Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Ministerul Finantelor recomanda IMM-urilor finantari de la Banca Europeana de Investitii

Pentru a putea accesa fondurile de la Banca Europeana de Investitii , intreprinderile mici si mijlocii ar trebui sa aiba o cifra de afaceri de maxim 50 milioane euro iar soldul bilantului contabil sa nu depaseasca 43 milioane euro , potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice. Plafonul de finantare pentru imprumutul BEI nu poate sa depaseasca 50 % din cota de imprumuturi a intermediarului financiar, pe termen mediu si lung iar acesta va trebuie sa acorde imprumuturi IMM-ului de cel putin dublul valorii imprumutului BEI. Conditiile de finantare se decid prin negociere individuala cu fiecare institutie financiara, nefiind stabilit standard. BEI nu percepe un comisioane dar in cazul in care nu exista trageri intr-un interval de pana la trei luni de la semnarea documentatiei legale , se percepe un comision de 0,3 % pe an pentru suma netrasa. Rata dobanzii percepute de BEI pentru aceasta facilitate este stabilita in functie de solvabilitatea debitorului, maturitatea facilitatii, garantiile oferite, cat si de expunerea la riscuri a debitorului. BEI limiteaza la 5 % din totalul pasivelor, expunerea negarantata a finantarii acordate .

articol citit de 2925 ori
10 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

oUvVaBcOrLVx

acest criminal este un real pioecrl pt. oameni si animale .oamenii legii cum au permis eliberarea lui/????pai, la cate infractiuni are ala activ trebuiau cumulate toate si trebuia sa stea la racoare mult si bine noi, defapt de ce platim institutiile statului??????ca sa nu faca nimic sa lase astfel de scursuri ale societatii printre noi??


Gigicu

Mha Einstein tu pe ce lume traiesti?Tu vezi la ce comentezi?Mai bine dute in fata unei oglinzi si critica-ti mutra!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni