Credite  
  13 Aprilie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:13/04/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Microsoft va lansa Windows 7

Joi Microsoft a anuntat lansarea versiunii de proba Windows 7 in locul lui actualul Vista, disponibil pe Internet incepand de vineri . ' Windows 7 se va dovedi cel mai bun dintre toate programele Windows', a dat asigurari Steve Ballmer, consilierul delegat al companiei , in cadrul discursului tinut la inaugurarea Targului International Consumer Electronics Show (CES), ce se desfasoara pana duminica pe 11 ianuarie , la Las Vegas. De joi Windows 7 'beta' este disponibil pentru o serie de dezvoltatori din domeniul informatic urmand a fi pus la dispozitia tuturor utilizatorilor Microsoft, in mod gratuit, incepand din 9 ianuarie, pe pagina web a companiei . Noua versiune Windows va fi mai intuitiva , conform prezentarii , permitand lucrul in mai multe ecrane mult mai usor , o noutate constituind-o o configurare mult mai usoara in stabilirea retelelor de lucru si conectarea diferitelor dispozitive.

articol citit de 2053 ori
09 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

irzSyIRkrgqPm

TYVM you've sloved all my problems


hGqvybAGrSt

cool. Ah, apropo, nu stiu de ce, ceointarmul tau, la celalalt text, a intrat in spam si n-am apucat sa-l scot. Daca ai textul, lasa-l din nou, te rog. Am dat empty spam inainte de a apuca sa citesc comentariile. Ti-am vazut adresa de mail la un ultim scroll.


frYNvOi9qPIi

Experience the beautiful sea view and see how Singapore seratape the sea water with a dam built across the 350-metre wide Marina Channel, our reservoir in the city and control floods from our low lying city areas. There are water-play and kite flying there too. more on Marina BarrageAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni