Credite  
  25 Mai 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:25/05/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Achizitia de cladiri office - plasament sigur pe termen lung

Potrivit consultantilor EuroMetropola achizitia cladirilor office si proiectele de tip mixt , respectiv birouri si spatii comerciale, sunt pe termen lung cele mai sigure plasamente . Ei dau ca exemplu strategia de investitie a omului de afaceri Dinu Patriciu, care a facut o oferta pentru preluarea portofoliului Fabian Romania, ce cuprinde in mare parte cladiri de birouri deja functionale si chiriasi siguri cel putin pe urmatorii patru ani, majoritatea situate in zona de nord. ' Pe tot parcursul lui 2008, segmentul office s-a dovedit imun la zvonistica legata de o criza de proportii iminenta, preturile chiriilor ramanand la acelasi nivel . O scadere ar fi posibila in 2009, doar in situatia in care stocul de birouri s-ar mari considerabil putandu-se face o departajare serioasa intre proiectele foarte bune si cele care prezinta raport bun intre pret, locatie si calitatea executiei si facilitatile oferite', spun consultantii EuroMetropola . Conform acestora nordul si zonele centrale sunt cel mai bine reprezentate la capitolul office clasa A preturile pe metrul patrat variind intre 18 - 25 euro/luna, fiind urmate de vest cu 10 - 18 euro/luna. Spatiile comerciale stradale raman un segment sigur si puternic, prin inchiriere asigurand un venit constant proprietarilor. Privind segmentul de terenuri - proprietati care aduceau in urma cu cativa ani profituri de peste 100 % - consultantii EuroMetropola se declara ceva mai rezervati din cauza fluctuatiilor mari ale preturilor afisate de proprietari , cei care detin suprafete mari de terenuri si nu sunt in criza de lichiditati preferand sa-si pastreze proprietatile , nu le vanda intr-un moment in care piata este vulnerabila. Pentru terenurile cu suprafete mari, se vor produce probabil posibile asocieri intre proprietari si dezvoltatori .

articol citit de 2097 ori
06 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

tlZkhtRwIgYatCx

I thank you hbulmy for sharing your wisdom JJWY


EeonGOPmoxvgYgn

Buna Mikey, Fie vii la Bucuresti, fie astepti pana ajung eu in Deva. Mi-am pucertet 18 ani din viata in oras. Il iubesc si am multi prieteni acolo inca din copilarie.Tabara voi incerca sa o organizez la un moment dat. Toate la timpul lor


xcx7tRSTJ4c0

Planning aici ai gandit ralsiet.Cine s-a confruntat cu toate modurile de trai ecologice sau non ecologice, costa bani.Numai ca un calcul simplu, o bransare la ENEL fara sa treaca curentul prin fata ogradei tale, un traf. si cativa stalpi, te costa enorm, plus ca Enel/Electrica te oblica sa mergi la flamanzii acreditati (ei, barosanii au prea multa treaba sa se uite la un pcalixi ca tine) (si cica te mai numensti cetatean roman cu toate drepturile aferente) mai sumplu e de tigani, aduc voturi, li se aduc stalpi de curent, se pot bransa singuri la retea gratis, primesc fonduri europene, si alte multe facilitati.La fel si cu restul utilitatilor.Da, stocatul de la celulele amarate pe silicon care au randament de 8% si costa cat nu poti duce, iar cu 3KW careasta ar insemna minimul daca folosesti un bec si o masina de calcat, e c-am mult, sa investesti in baterii de stocare si restul instalatiei, dar merita in timp, si sigur asta se va vedea in viitor, totul va costa foarte scump daca esti bransat la retea si cate ti se vor impune daca vrei sa ai confortul respectiv.Cine nu crede, atunci inseamna ca nu a citit APOCALIPSA ortodocsa si cum sa te vinzi sa ai parte de beneficii Eu unul nu voi da placere acestor mastodonti si voi face tot posibilul sa investesc si sa nu fiu dependent de ei.Cine doreste sa discute cu mine pe teme din aceste probleme astept intrebari si chiar un club sa creeam.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni