Credite  
  28 Iunie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:28/06/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

De la 1 ianuarie salariul minim pe economie este de 600 lei

Pentru anul 2009 Bugetul general de stat si Bugetul asigurarilor sociale vor fi calculate pornind de la un salariu minim pe economie de 600 de lei a declarat ministrul muncii, Marian Sarbu. In acest an alocatiile bugetare vor fi afectate de cresterea economica care este prognozata la circa 3,5 % si o inflatie al carei nivel ar putea ajunge pana la 5 - 6 % . Ministru muncii a dat din nou asigurari ca o prioritate pentru Guvern in acest an ramane cresterea punctului de pensie la 45 % din salariu mediu pe economie . Pensiile de gradul I si II vor beneficia de cresterile prevazute de OUG 100 din 27 august 2008 cu o treime , fata de 50 % pentru grupa I si 25 % pentru gupa a II - a , cum prevede noua Lege aprobata de Parlament. Daca legea s-ar aplica asa cum este, suma necesara ar fi fost de 750 milioane de euro, insa prin aplicarea OUG suma se reduce la 250 de milioane de euro, realizandu-se astfel o economie de 500 milioane de euro. Guvernul spera sa poata asigura pensia sociala de 350 de lei cu incepere din a doua jumatate a anului . Ministerul urmareste si cresterea plafonului de impozitare a pensiilor situat la la ora actua la 1.000 de lei. In acest an Ministrul Marian Sirbu considera ca somajul nu va depasi, 5,5 %, si numarul sporit al somerilor nu va pune in pericol Fondul de somaj. Acesta are in vedere somajul tehnic, care asigura 75 % din salariu, alocat din partea angajatorului conform Contractele de munca si mizeaza pe crearea de noi locuri de munca in domeniu comunitar .

articol citit de 2454 ori
06 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

khQaDHUYCocyZPFRAR

There is a critical shortage of infromaitve articles like this.


wWtRCqJxHIJ

Implementarea din Calibre e puțin diferită, douncemtul este eempărțit in pagini a ce2te 1024 caractere (tag-uri html incluse), similar cu metoda de calcul folosită de epub.Ar trebuie să apară een versiunea următoare de Calibre (undeva in weekend). Fișierul apnx va fi generat la copierea pe Kindle (folosind cablul de date).Programul meu e puțin mai flexibil, poți să alegi een ce2te pagini eemparți cartea, și de unde eencepi. Probabil o să apară și in Calibre funcții asemănătoare.Merci de sfatul legat de note, o să eencerc.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni