Credite  
  28 Iunie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:28/06/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Masuri de reducere a efectelor crizei la Camera de Comert Timis

Luni Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara (CCIAT) lanseaza doua proiecte in scopul atenuari impactul crizei economice asupra fortei de munca si creari unor sanse de angajare absolventilor de facultate. Prin primul proiect se va crea Secretariatul tehnic permanent al Pactului de incluziune sociala, care va fi constituit ca structura in cadrul Camerei timisorene de Comert. Proiectul al doilea , numit 'Schema de integrare a studentilor pe piata muncii' are o financiara in valoare de peste 2 milioane de euro , este o initiativa a CCIA Timisoara si se va derula in mai bine de jumatate de tara. Studentii de la Politehnica si Studii economice vor avea posibilitatea sa parcurga o etapa suplimentara de pregatire in cadrul CCIAT. CCIAT va infiinta tot in aceasta perioada,un Grup de experti pentru a-i ajuta pe oamenii de afaceri sa rezolve problemele majore generate criza economica, avandu-se in vedere cursuri de pregatire pe domeniul specific crizei: managementul de criza, managementul de personal in situatii de criza , managementul situatiilor riscante , cu multe componente legate de situatia actuala , acesta urmand sa devina operational din luna martie.

articol citit de 2343 ori
05 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

JQnmTIVytPN

IJWTS wow! Why can't I think of thnigs like that?


rSVsCxAsfqgtUdBV

You really make it seem so easy with your prnitetaeson but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it! Miss Sex RampAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni