Credite  
  27 Februarie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:27/02/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Cresteri de tarife in Spania la inceputul noului an

In Spania,2009 a inceput cu majorari la tarifele la electricitate, biletele de tren si o serie de servicii de transport urban (autobuze si metrou) dar si cu reduceri de tarife la gazele naturale , drept urmare a spectaculoasei reduceri a pretului petrolului din ultimele luni din 2008 . Tarifele la electricitate au crescut in medie, cu 3,4 % pentru consumatorii casnici si intreprinderile mici si mijlocii , in timp ce tarifele la gazele naturale au fost reduse de la 1 ianuarie cu 3,6 % . La transportul feroviar de calatori s-a marit pretul biletelor pe distante scurte si medii cu 6% si respectiv 5% iar pe cele pentru distante lungi si trenurile de mare viteza cu 4%. Telefonica a 'inghetat' pretul abonamentelor la 13,97 euro lunar crescand insa tarifele la serviciile oferite clientilor care nu beneficiau de tarife regulate si marind cu 0,7 % pe cele pentru ceilalti clienti.

articol citit de 2248 ori
03 Ianuarie 2009
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

xcpCdYQeyRWgWz

Bineinteles ca puteti sa veinti la un interview. Conditia este sa stapaniti bine limba germana, sa aveti cel putin bacalaureatul terminat si puteti incepe niste cursuri de pregatire la noi care sunt gratuite. Puteti Dvs. sa ma contactati telefonic sa stabilim o zi cand puteti veni sa va prezentati.


hNxdEeSJ8q

Bineinteles ca puteti sa vitnei la un interview. Conditia este sa stapaniti bine limba germana, sa aveti cel putin bacalaureatul terminat si puteti incepe niste cursuri de pregatire la noi care sunt gratuite. Puteti Dvs. sa ma contactati telefonic sa stabilim o zi cand puteti veni sa va prezentati.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama