Credite  
  20 Ianuarie 2020 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:20/01/2020
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

In Asia pretul petrolului a urcat la aproape 40 de dolari/baril

La bursele electronice din Asia pretul barilului de petrol a urcat la aproape 40 de dolari, deoarece conflictul dintre Israel si Gaza a amplificat tensiunile in statele exportatoare de petrol din Orientul Mijlociu, transmite AP. Pretul petrolului "Light, sweet crude" cu livrare in luna februarie, luni, a crescut cu 1,99 dolari, la 39,70 dolari pe baril in Singapore, dupa ce la inchiderea sedintei de vineri pretul barilului de petrol urcase la 37,71 dolari. "Exista temeri ca o escaladare a conflictului din Orientul Mijlociu ar putea intrerupe furnizarea titeiului, desi nu cred ca s-ar putea intampla in acest moment", a declarat Gerard Rigby, analist pe probleme de energie la Fuel First Consulting in Sidney. Din luna iulie, cand s-a inregistrat valoarea record de 147,27 dolari pe baril deoarece criza financiara a redus cererea de titei si castigurile corporatiilor, pretul petrolului a scazut cu 73 la suta. In urmatoarele saptamani analistii se asteapta la deteriorarea situatiei economiei mondiale.

articol citit de 1632 ori
30 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

RBBIIPrtvMvtBs

You are so awesome for hlpeing me solve this mystery.


UjKeseweLsv

I urge all Professional Marketers to contact Chris de Villiers the Executive Director of the Marketing Association of South Africa to dissucs this highly regarded professional designation at the following email address:Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama