Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Pentru blocajele de pe drumurile nationale Ministrul Transporturilor este decis sa aplice sanctiuni

La finalul unei inspectii pe DN1, Ministrul Transporturilor,Radu Berceanu, a declarat ca va face cercetari si va aplica sanctiuni pentru blocajele de pe drumurile nationale. Luni va face o analiza a situatiei de pe sosele in urma careia va lua deciziile corespunzatoare, a declarat el. Radu Berceanu a adaugat ca reteaua de drumuri din Romania este mult ramasa in urma fata de traficul care se desfasoara pe aceasta, care este de fapt si cauza blocajelor rutiere. Ministrul Transporturilor a controlat vineri, modul in care bazele Companiei Nationale de Drumuri din Romania sunt pregatite si actioneaza in zonele cu circulatie ingreunata de pe Valea Prahovei. "Am verificat deja bazele CNADNR de pe DN 1, de la Tancabesti, Barcanesti si Campina si ma indrept catre Brasov. Din ce am constat pana in prezent echipele sunt destul de pregatite si au majoritatea utilajelor functionale. Sigur ca mai sunt lucruri de pus la punct, dar in mare au raspuns destul de bine situatiei actuale", a declarat Radu Berceanu vineri, pentru Agerpres.

articol citit de 2956 ori
28 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

VxedKqex

You can alayws tell an expert! Thanks for contributing.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni