Credite  
  28 Iunie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:28/06/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Petrom a lansat astazi o oferta publica pentru preluarea societatii Petrom Aviation

Conform informarilor transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB) compania Petrom va lansa marti o oferta publica de preluare a societatii Petrom Aviation, la care detine deja 69,37 % din capitalul social . Petrom a achizitionat in octombrie 2008 un pachet suplimentar de 20,87 % din actiunile Petrom Aviation, printr-o tranzactie la (BVB), la finalizarea tranzactiei avand o participatie de 69,37 % in aceasta companie . In primele noua luni ale acestui an Petrom Aviation a inregistrat un profit net de 2,315 milioane lei , de peste trei ori mai mare fata de cel obtinut in perioada similara a anului 2007, cifrat la 712.203 lei . Veniturile societatii au crescut cu 78 % si s-au cifrandu-se la 196,081 milioane lei si cheltuielile s-au majorat cu 77 %, ajungand la 193,766 milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 77,5 % fata de cea din primele trei trimestre ale anului trecut ajungand la 194,263 milioane lei . Activitate de baza a Petrom Aviation este comercializarea de produse petroliere , in principal petrol turboreactor , catre companiile aeriene straine si romanesti care opereaza pe aeroporturile din tara.

articol citit de 3030 ori
16 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

tAZAspTbSwibCoFwGQ

Four score and seven minutes ago, I read a sweet article. Lol thakns


kXMSMvpQ

I have learned some imtaoprnt things through your blog post post. One other stuff I would like to state is that there are various games out there designed in particular for toddler age youngsters. They consist of pattern acknowledgement, colors, dogs, and shapes. These typically focus on familiarization as an alternative to memorization. This keeps little ones engaged without experiencing like they are studying. Thanks for posting Varsta inaintata nu inseamna un dezastru | beauty-reviews.info.


KP8ah07saO

Intr-o tara normala este cum spui tu, dar tara notasra e un paradox. Aici se urmaresc niste targeturi stabilite de austrieci. Daca nu le iese socoteala maresc pretul. Bineinteles restul ar trebui sa fie fraieri sa nu faca la fel. Tonul maririlor de pret a fost dat tot timpul de catre OMV-Petrom. Oare de ce nu mareste Lukoil sau Rompetrol primul pretul? Daca nu ma insel aceste companii au si pierderi operationale, n-au profit ca si Petrom, deci normal ar fi ca ei sa vinda mai scump si nu Petromul.Parerea mea este ca pretul nu vai mai scadea mai mult de 2-3 bani, nici daca barilul va ajunge din nou la 50$.Uitindu-ma la viitorul apropiat ma gindesc cind se vor trezi companiile producatoare de autovehicule ca daca nu se grabesc cu solutiile alternative (masini care pot fi cumparate si de muritorii de rind, nu numai de catre bogatasi) vor falimenta, deoarece nimeni nu va mai cumpara masina din cauza pretului la carburanti. 0 0



Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama



Scutece pentru copii si adulti Seni