Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Volumul investitiilor ar putea creste cu 12 la suta pentru trimestrul IV

Potrivit rezultatelor analizei de conjunctura pentru trimestrul IV, realizata de Comisia Nationala de Prognoza (CNP) , volumul investitiilor ar putea sa creasca cu 12 % in ultimul trimestru din anul 2008 comparativ cu aceiasi perioada din 2007, aceasta ducand la o crestere cu circa 25,5 % a volumului de investitii pe intreg anul 2008. Investitiile realizate in economia nationala in primele noua luni ale acestui an au totalizat 57,416 miliarde lei , conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica , depasindu-le cu 28,2 % pe cele din aceiasi perioada a anului trecut . Sondajul a fost realizat pe baza raspunsurilor agentilor economici, care estimeaza pozitiv dinamica investitiilor in sectorul industrial, in perioada urmatoare .

articol citit de 2842 ori
16 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

FFRRUAWI

And to think I was going to talk to soenmoe in person about this.


QlhCfRMdG

„Considerăm că proiectul triims de Ministerul Justiţiei este un prim pas pentru elaborarea unui act normativ benefic pentru sistem, mai ales că el trebuia iniţiat de Guvern de ce2ţiva ani”, a declarat coordonatorul Comisiei 1, judecătorul Alexandru Şerban, la momentul finalizării propunerilor. „Observaţiile noastre vizează, printre altele, eenlăturarea unor situaţii ilogice”, sublinia Şerban. Detalii, aici.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni