Credite  
  09 August 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:09/08/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,8 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Asia trebuie sa devina motorul refacerii economiei mondiale

Cu ocazia primului lor summit trilateral desfasurat la Fukuoka (Japonia), liderii Japoniei , Chinei si Coreii de Sud au declarat ca in opinia lor Asia va trebui sa reprezinte un motor al cresterii economice pentru contracararea incetinirii economiei mondiale si ca in urmatoarele 12 luni se vor abtine de la ridicarea de noi bariere in calea investitiilor si a comertului . Cu prilejul acestui summit Premierul chinez Wen Jiabao a declarat ca " Suntem jucatori economici importanti in lume si in Asia si trebuie sa gasim o rezolvare adecvata acestei crize economice globale care pare a se repeta o data la fiecare 100 de ani . Japonia , China si Corea de Sud sunt trei natiuni asiatice care luate la un loc constitue 75 la suta din economia Asiei de Est ".

articol citit de 2599 ori
14 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

bsvvlUMkvOhZH

YES for libraries not being musuems, you pretty much described the vast majority of my books which were obtained at used book sales. I love books that look like they have been loved.Graphic novels are so awesome. I totally want to buy The Walking Dead, as zombies and comics are two of my favorite things.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni