Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Bugetul alocat pentru investitii este de 16 ori mai mic decat suma solicitata de IMM-uri

Potrivit informatiilor publicate de Directia pentru Gestionarea Fondurilor Comunitare pentru IMM , suma ceruta de firmele mici si mijlocii din toate regiunile tarii pentru realizarea de investitii e de 16 ori mai mare fata de bugetul alocat . Suma solicitata de firme este de 514 milioane euro in timp ce bugetul alocat acestor proiecte este de numai 31,6 milioane euro. Conform Programului Operational Sectorial pentru Cresterea Competitivitatii Economice (POC-CCE), IMM-urilor li se va acorda pentru realizarea de investitii un sprijin financiar cuprins intre 920.000 lei si 5,56 milioane lei . Din punct de vedere administrativ, 105 de proiecte se afla in curs de evaluare, 101 fiind respinse, 65 admise si 15 necesitand clarificari , cel mai mare numar de depondenti provenind din Regiunea Centru - 119 firme , pe celelalte regiuni distributia numarului de proiecte depuse fiind relativ egal. Proiectele depuse de firmele din centrul tarii au o valoare de peste 200 milioane euro, firmele din nord-vestul tarii depunand proiecte in valoare totala mai mare de 193 milioane euro. Regiunea de Nord-Vest este pe primul loc cu aproximativ 101,1 miliarde de euro, in ceea ce priveste suma solicitata pentru finantare, fiind urmata de Regiunea Centru cu circa 99,5 milioane euro. Regiunea Sud-Vest se afla pe ultimul loc solicitand fonduri de 44,5 milioane euro . Vor fi finantate proiectele firmelor mijlocii din Regiunea Bucuresti - Ilfov in proportie de 50 % , proiectele firmelor din celelalte regiuni fiind finantate in proportie de 60 % . Intreprinderilor mici li se va acorda un sprijin financiar in proportie de 60 % din valoarea proiectelor pentru Regiunea Bucuresti - Ilfov si 70 % pentru proiectele din restul regiunilor.

articol citit de 3520 ori
14 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

vkPPhNRGvPBQCWGuI

I think you hit a bullseye there fleals!


kbGeEynIokJGJ

Good article in aditdion to simple to help understand explanation. How do When i try obtaining permission to help publish part on the article around my approaching e-newsletter? Giving correct credit ratings to your account this author in aditdion to link towards webpage would not become a dilemma.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni