Credite  
  25 Mai 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:25/05/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,6 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Investitii imobiliare ale momentului

Piata imobiliara s-a confruntat in ultimii ani cu numeroare semne de intrebare a avut si momente de crestere urmate subit de stagnare justificata sau nu potrivit dezvoltatorului imobiliar Extensopotentialul cumparatorilor trebuie sa fie inteligenta si sa aleata din toate variantele existete pe piata imobiliara oferta care sa ii garanteze siguranta investitiei. Consumatorul ce detine proprietatea rezidentiala cauta alte alternative pentru alte investitii cum ar fi locuinte de vacanta pe litoral. Extenso este pe piata din Romania de mai mult de 15 ani avand experienta pe piata franceza si cea italiana. imunitatea la fluctuatiile pietei imobiliare sau a politicilor de credite ar fi asigurata iar pe alta parte, de veniturile mari ce pot fi rezultate prin inchiriere, aceste investitii au un randament foarte bun pe termen mediu o dovada fiind in randamentul acestor investitii in imobile de vacanta de pe litoralul francez si bineinteles si preturile care sunt intr-o continua crestere la aceste proprietatile. Pentru persoanele care confortul este esential si intimitatea obligatoria a fost complexul gantid Sera sea view complexul avand 128 de apartamente toate cu vedere la mare si cu terese avand si un parc de 7000 metrii patrati cu multe spatii amenajate special pentru copii. Se mai beneficiaza si de un club de intretinere si de recreere si cateva piscine in aer liber siguranta garantata prin card, accesul in incinta se face pe baza de card.

articol citit de 4220 ori
06 Octombrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

CYwFAEGfdFjSVWxsN

In case you have inherited a retro baotohrm, go with it! An out of date baotohrm can look fabulous with the correct decorative touch. Rather than attempting to pretend that the vanity, shower, and flooring are modern-style and covering them up, why not play up their distinctive style via retro accessories? These days, retro design is especially favorite in every room of the home, from the kitchen to the living room to the baotohrm. You could develop a dramatic retro baotohrm from any era.


oQ0k4896q0V

a comentat: Modelul ZF alapcit la o alta scara sau ca sa zic asa pentru faza urmatoare: un grup de editori, oricat de priceputi ar fi ei, nu pot sa aduca la o forma decenta mii de texte scrise de copii care abia au terminat liceul. Inteleg ratiunile economice. Dar daca aia nu stiu nici sa se semneze corect, ca ziaristul se semneaza cu prenumele intai si numele pe urma, ce sa mai ceri de la calitatea unui text?Daca nu stii ca firma x e detinuta de grupul y, ce articol de business poti sa scrii? Chiar daca te ajuta un editor, un sef de departament, un redactor sef. Nici aia n-au atata timp. La fel cu basinile NewsIn 0 0Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni