Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Comerciantii mai pot opta pentru continuarea desfasurarii activitatii doar pana in 25 aprilie 2009

Prevederea se adreseaza atat persoanelor fizice cat si asociatiilor familiale autorizate si inregistrate in registrul comertului, in temeiul unor acte normative anterioare OUG nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale, conform Oficiului National al Registrului Comertului . Persoanele fizice si asociatiile familiale autorizate inregistrate in registrul comertului in temeiul unor acte normative anterioare OUG 44/2008 care nu si-au exercitat dreptul de optiune prevazut de aceasta ordonanta vor fi radiate dupa aceasta data fara nici o alta formalitate , conform legislatiei din registrul comertului , cu consecintele care decurg din aceasta operatiune . Doar 2.000 de comercianti s-au prezentat la nivelul Capitalei in cele opt luni de la intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta , informeaza ONRC . Oficiului National al Registrului Comertului ii informeaza pe toti cei interesati ca termenul in care se poate opta pentru continuarea activitatii in una din formele prevazute de ordonanta de urgenta este de cinci luni , procedurile de inregistrare in registrul comertului instituite prin aceasta ordonanta permitand efectuarea inregistrarilor cu termene si costuri mult mai reduse fata de procedura precedenta . In conditiile in care termenul pana la care se mai poate exercita dreptul de optiune expira pe 25 aprilie 2009 mai mult de 20.000 de comercianti din Bucuresti sunt asteptati sa opteze pentru continuarea desfasurarii activitatii in una din formele prevazute de OUG .

articol citit de 3426 ori
09 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

eHcuPWWlublB

daca este util si in cancerul de prtotasa? si nu contravine medicamentatiei cu cassodex tablete si diphereline injectii si daca noni contine sau nu costicosteroizi sau cortizon contraindicate in acest tratament. care sunt difereneyele intre cel ambalat in sticle de plastic albe sau cel in sticle obisnuite verzi sau e totuna.va multumesc mult si astept un raspuns la adresa de mail de mai sus


AFUw1ZJRZ4P7

Aceasta firma este TOTAL NEPROFESIONISTA. HABAR NU AU CE INSEAMNA RESPECTUL FATA DE CLIENT. Aceeasi problema cu reptaraii facute de mantuiala am avut si eu. S-au chinuit 2 saptamani sa repare masina si mi-au adus-o si mai stricata. Bineinteles ca NU DAU FACTURA SAU BON FISCAL. EVAZIONISTI, CARPACI DE 2 LEI. Au un cotet de hala unde cica repara masinile de spalat. NU MERGETI LA EI CA LUATI TEAPA. Mergeti la sediul firmelor inainte sa va dati masina de spalat la orice asa zisa firma de service de pe net.Nu faceti greseala de a da masini de spalat la reparat la Automatic Wash Service. SUNT TEPARI , NESIMTITI, EVAZIONISTI. MI-AU STRICAT MAI RAU MASINA DE SPALAT .Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni