Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Pentru reabilitarea statiunii balneare Ocna Sibiului Ministerul Dezvoltarii aloca 4,64 milioane euro

Programul de reabilitare este finantat prin programul Phare CES 2006 , beneficiarul contractului cu o valoare totala de 4,64 milioane euro fara TVA fiind consiliul local Ocna Sibiului. Se doreste reabilitarea retelei stradale din interiorul localitatii Ocna Sibiului si construirea de alei pietonale si parcari precum si asigurarea iluminatului electric exterior si amenajarea zonei lacurilor sarate . Finantarea sa va face astfel : 2,80 milioane euro (60,23 %) din fonduri Phare 2006 , 933.533 euro (20,08 %) din Fondul National si 915.401 euro (19,69 %)de la consiliul local Ocna Sibiului - .

articol citit de 4334 ori
08 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

MEAWtOpcnAx

Holy szhinit, this is so cool thank you.


AdvqAbqlUC

INTREBARE catre POLITIE : cum de un asemenea iinivdd, este liber pe strazile Romaniei ? Un asemenea pericol social .traieste bine multumesc, liber sa-si continue crimele abjecte? S-a mai aflat faptul ca el a fost condamnat in trecut, pentru viol asupra unei minore, de tentativa de omor si de acte de cruzime fata de doi cai. Politia arre datoria sa apere populatie si mediul inconjurator, inclusiv animalele, ca in orice tara civilizata din lume Politia si justitia romana, nu vor sa apere cetatenii Romaniei lasa liberi pe strazi tot felul de criminali si psihopati??????? pai asta este civilizatie?Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni