Credite  
  30 Noiembrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:30/11/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,7 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

Tornado Sistems a inaugurat Cisco Demo Center

Investitia in valoare de peste 200.000 de euro reprezinta , in exclusivitate , un spatiu dedicat prezentarii solutiilor oferite de compania americana . Acestea sunt customizabile adresandu-se companiilor, firme mici , medii si corporatii care vor sa-si sporeasca eficienta si productivitatea acoperind patru zone de interes major - Wireless, Securitate, Voce si Comunicare Unificata. Prin " Cisco Demo Center " compania doreste sa ofere posibilitatea ca o investitie in infrastructura de comunicatii sa poata fii testata inainte de implementare , centrul mai ofera si un training partenerilor care urmeaza cursurile Cisco in centrul de training Tornado . Telefonia inteligenta este prezenta cu telefoanele IP si prin Cisco Unified Communication Manager care ofera aplicatii de conferinta pe web, virtual meeting place si solutii pentru apelurile video . In domeniul wireless sunt oferite demonstratii de solutii controlate in mod centralizat cu aplicatii de date si voce precum si de supraveghere si localizare a utilizatorului . In cadrul demourilor mai sunt prezente si aplicatii de control asupra accesului in retea in combinatie cu protectia PC-urilor, de comunicatii securizate si protectie a infrastructurii interne de atacuri on-line si vulnerabilitati cat si aplicatii de management securizat al infrastructurii care ofera posibilitatea de analiza , configurare , raspuns si urmarire.

articol citit de 3528 ori
08 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

rXAMOhyngNgIKbmwyBB

It's always a pleasure to hear from someone with exepirste.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni