Credite  
  27 Februarie 2021 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:27/02/2021
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Companiile romanesti reactioneaza abia cand ajung la criza de lichiditati

Un studiu privind restructurarea si gestionarea crizei realizat de compania de consultanta Roland Berger ( RB ) releva ca majoritatea companiilor romanesti , 60 % , reactioneaza abia cand ajung la criza de lichiditati . Consultantii de la RB avertizeaza ca o companie ajunsa deja in criza de lichiditati are sanse mult mai putine de evitare a falimentul, chiar daca aplica un program de restructurare , inaintea falimentului existand mai multe etape : criza strategica, criza de profitabilitate si criza de lichiditati . In Europa de Vest 35 % dintre companiile din reactioneaza imediat , inca din etapa crizei strategice , in timp ce in Occident 60 % din companii iau masuri in faza crizei de profitabilitate si doar cinci % asteapta aparitia crizei de lichiditati , in ECE procentajele fiind de 49 si respectiv 12 %. La nivel european perceptia generala este ca actuala criza va avea o durata de 1-2 ani, procentajele celor care spera intr-o redresare dupa trecerea catorva luni fiind extrem de mici. Masuri luate de manageri pentru evitarea falimentului fiind reducerea costurilorsi revizuirea bugetului , un controlul strict al fondurilor si inghetarea angajarilor si a investitiilor , sase fiind unele din cauzele potentiale care ar putea duce la esuarea unui program de restructurare . O planificarea nerealista cu neglijarea tendintelor de piata , neglijarea planurilor competitorilor, planuri insuficient detaliate si opunere la schimbare, o lipsa de incredere si credibilitate din partea managementului si ignorarea factorilor profitabilitatii.

articol citit de 2145 ori
06 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

HOxAFvsETrq

I'll try to put this to good use immeditaely.


qvMUpYKVb

Nu am zis ca imi place melodia aia ltiana, doar am acuzat faptul ca se folosesc de ea oarecum. Din cate tin minte am dreptul la opinie garantat de constitutie. Cu atat mai mult cu cat sunt niste opinii pertinente. Faptul ca tie nu iti convine ca oricine are voie sa zica orice despre orice nu este nici pe departe problema mea. Nu evit nici o discutie in contradictoriu atata timp cat este sustinuta de argumente, ma repet, pertinente si logice.Logica cu fa tu o melodie mai buna nu prea merge. Recunosc ca sunt cateva melodii facute de atat de Nick Kamarera cat si de Alinka, care sunt mult peste cea in cauza, deci clar, pot mai bine.


kagR5jTZUm

spune:Unde este solidaritatea brlseei jurnalistice intru apararea onestitatii profesionalismuluisi veritabileiindependente? Nimic din ce este cu adevarat autentic,nu se obtine facil!Se incerca acum inainte de alegeri intimidari extreme ,tocmai pentru a decrebiliza MASS MEDIA ,pentru ca jurnalistii sa nu aiba curajul sa aiba alta opinie dacat cea a BIROULUI ELECTORAL CENTRAL in raport cu voturile valabil exprimate in urma NUMARARII si verificarii acestora.MACOVEI A FOST INFILTRAT LA D.N.A. TOCMAI PENTRU A CULEGE INFORMATII DESPRE DOSARELE AVUTE DE BASESCU LA D.N.A.INCA DIN ANUL 2003. MACOVEI A FOST SANTAJAT DE CATRE BASESCU =PRIN D.N.A..STITI CINE FOLOSESTE EXPRESIA MIZERIE?NUMAI AGENTII DE SECURITATE- CARE LA RANDUL LOR SAU FOLOSIT DE ACESTE MIZERII.ROSCA STANESCU A FOST ATRAS INN CAPCANA INTINSA ABIL DE CATRE DNA SI BASESCU,PENTRU CA ACESTA -CARE ESTE IN PROCES CI MIRCEA BASESCU SA FIE COMPROMIS IN OCHII OPINIIEI PUBLIC srs a incercat cu miljloace jurnalistice sa aduca opiniei publice santajul lui bt la pionii vblaga, avideanu, rberceanu ,dar btraian a intors lucrurile cu susul in jos-datorita experientei i8n INTOXICARE-ca veritabil agent al securitatii interne si externe.contactul de imprumut era doar o siimulatie ,caci macovei luam mita mascata asa zis in calitate de martor de la cei anchetati.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama