Credite  
  20 Februarie 2020 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:20/02/2020
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Fondurile de pensii private obligatorii vor incasa contributii majorate cu 0,5 la suta

Din martie 2009 fondurile de pensii private obligatorii vor incasa contributii majorate cu 0,5 % . " Contributia catre fondurile de pensii private obligatorii (pilonul II) va creste cu 0,5 % din venitul brut al fiecarui participant la sistem din ianuarie 2009. Virarea contributiilor majorate se face incepand cu colectarea din luna martie 2009, aferenta lui ianuarie 2009 ", a spus seful serviciului Directiei de Comunicare din cadrul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) , Dan Zavoianu . Primele doua transe de colectare , ianuarie pentru contributiile aferente lunii noiembrie 2008 respectiv februarie pentru contributiile aferente lunii decembrie 2008 , se bazeaza doar pe contributii de 2 % din venitul brut al participantilor, iar restul de zece transe lunare vor fi calculate la 2,5 % din acesta . Conform legii, contributia virata in sistemul de pensii private obligatorii va spori gradual, cu cate 0,5 % anual , incepand de la 2 % din venitul brut in 2008, pana va ajunge la 6 % in anul 2016. In primavara lui 2008 a demarat pilonul II de pensii , potrivit estimarilor CSSPP, fondurile de pensii private obligatorii vor incasand contributii totale de circa 220 milioane euro, iar in 2009 peste 400 de milioane de euro. La sistem participa circa 4,4 milioane de participanti , 3,8 milioane avand cel putin o contributie platita in contul lor individual .

articol citit de 1795 ori
03 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

hdXzLxWldKgnvW

I really appreciate free, succnict, reliable data like this.


rqovdLhvKGSTBCornu

La asigurarea obairltogie, prețul e același: 10 euro/an la locuințele din chirpici și 20 euro/an la restul (cărămidă, BCA, ).Ca fapt divers, eu mi-am făcut asigurarea la Astra pentru că een prețul standard, pe le2ngă asigurarea obairltogie, au mai inclus și ce2teva riscuri suplimentare (incendiu, explozie, furt). Știam că și Euroins și Carpatica aveau o ofertă de genul ăsta, dar despre ultimii doi asigurători am auzit că sunt extrem de nesimțiți ce2nd e vorba să-ți dea banii cuveniți, pe ce2nd despre Astra n-am auzit nimic, nici de rău, nici de bine.Voi reveni cu amănunte dacă va fi cazul, dar eu sper să nu aflu niciodată dacă cei de la Astra sunt mai corecți dece2t ceilalți ve2nzători de polițe moca.


pMEJM5I6eACI

呀, 係哦, 有d位錯左哦, 對唔住呀, 下次會醒少少當幫忙既啦 :p 等我更正更正先...你係正宗既--- 滿州鑲白旗鵝風子無得同你比 Carrie, 明是非善好惡, 如斯女子係真真抵錫! 風子黨? she is my good mate, don't she inform u this mei? :PAdauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama