Credite  
  14 Iulie 2020 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:14/07/2020
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

Comisia Europeana a adoptat noi masuri de combatere a fraudelor la plata TVA

Luni Comisia Europeana a adoptat un nou plan de actiune in scopul combaterii fraudelor legate de plata TVA. Acesta include doua masuri pentru prevenirea abuzurilor comise in prezent la scutirea de TVA la importuri si a da statelor membre posibilitatea de tragere la raspundere a furnizorilor de bunuri care genereaza pierderi de TVA. Importul de bunuri e scutit de TVA doar daca e urmat de transferarea bunurilor respective catre un comerciant din alt stat membru UE. Prin implementarea inadecvata a acestei scutiri in legislatia nationala s-au generat dificultati in urmarirea circulatiei bunurilor importate, fiind dese cazurile in care o persoana impozabila face o achizitie intracomunitara scutita de TVA si apoi revinde produsul respectiv cu TVA si dispare fara a fi varsat la trezorerie contravaloarea acestuia . Comisia doreste sa inaspreasca conditiile in care importatorii vor beneficia de scutirea de TVA . ln momentul importului, fiecare importator va trebui sa indice statului membru UE codul fiscal propiu si al clientului si sa demonstreze ca bunurile importate vor fi transportate in alt stat membru . Majoritatea comerciantilor intracomunitari nu raporteaza sau raporteaza cu intentionat date false sau incomplete autoritatilor fiscale privind livrarile facute , statul de destinatie membru UE neprimind nicio informatie despre sosirea bunurilor respective pe teritoriul sau, astfel impiedicandu-se detectarea posibilelor pierderi de TVA. Pentru acest motiv Comisia Europeana propune, prin noul plan de masuri adoptat acum ca furnizorii intracomunitari sa fie facuti raspunzatori de pierderile de TVA aparute ca urmare a imposibilitatii de identificare a clientilor din statul membru UE spre care s-a facut tranzactia .

articol citit de 1938 ori
02 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

IbtiijMBEiqiIN

There are a number of nuaeclr plants along the Tennessee river, especially in the Eastern Tennessee valley. One is ten minutes or so from my family home we could see it from my high school. Watts Bar is about 30-40 minutes north of there (and 30-40 minutes south of Oak Ridge, home of the atom bomb!). There's so much nuaeclr gunk in the river that pregnant women are warned against eating any bottom-feeding fish. Basically, TVA and Oak Ridge turned the Tennessee Valley into the Valley of the Shadow of Death. Armageddon!Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama