Credite  
  29 Ianuarie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:29/01/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 4,4 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

RBS acorda o perioada de gratie de sase luni datornicilor cu credite ipotecare

Royal Bank of Scotland Group PLC (RBS) anunta ca acorda dubleaza perioada de gratie pentru cei care nu si-au putut plati ratele creditelor ipotecare inainte de a trece la actiuni in instanta , de executare silita si reintrare in posesie. Masura vine in prima zi de activitate a RBS dupa ce controlul bancii a fost preluat de catre guvernul UK. Prin aceasta masura RBS a vrut sa se asigure ca , clientii au posibilitatea de a apela la consultanta juridica inainte de declansarea actiunii in instanta , directorul general al RBS, Stephen Hester, declarand pentru ziarul Financial Times ca banca este decisa sa ofere servicii mai bune clientilor in aceste momente dificile.

articol citit de 2502 ori
02 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

TNOHmBjQiZSazxTHA

been a subscriber to Prechter's nelseettwr for 15 years. He did in fact call for a corrective rally in March 2009. Three weeks later, against all television market forecasters predictions, the market did in fact bottom and begin to rally.His admonition to avoid stocks was aimed at the average investor experienced traders could, and did, buy stocks at low prices with the intention to unload them in a few months time. Sorry you missed´╗┐ the rally. Sucker.Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni