Credite  
  14 Iulie 2020 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:14/07/2020
1 euro = Lei
1 dolar = Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare.
Publicitate

De la 1 iulie 2009 costul maxim al unui SMS in roaming va fi de 11 eurocenti

Ministrii Telecomunicatiilor din statele membre UE au decis ca , costul unui SMS trimis de pe telefonul mobil dintr-o alta tara din Uniunea Europeana nu va putea depasi 11 eurocenti . In acest moment tariful mediu in cele 27 de state membre UE este de 29 de eurocenti pentru un SMS trimis in roaming. De asemenea ministrii telecomunicatiilor au decis pentru reducerea costului convorbirilor in regim de roaming ca operatorii vor trebui sa taxeze clientul la secunda , dupa cea de-a 31-a secunda a unui apel in roaming de pe telefonul mobil . Descarcarea de date de pe internet pe telefonul mobil va deveni si ea mai ieftina, statele membre dandu-si acordul si pentru propunerea Comisiei Europene de limitare a pretului la 1 euro pe megabyte. Pentru ca aceste masuri sa intre in vigoare de la 1 iulie 2009 este necesar ca Parlamentul European sa-si exprime acordul pana in luna mai a anului viitor.

articol citit de 2194 ori
01 Decembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

JBlGUOJgB

I more often than not do not submit in Blogs but your blioggng site forced me to, magnificent job.. beautiful. Hello, sry for my bad english but Ih ave observed your website web page and would say that I locate your posts superior since they have give me new suggestions and new aspects. A large amount of thanks for this details. : ) Increased An increase in.


qtEpj2dR6

I urge all Professional Marketers to contact Chris de Villiers the Executive Director of the Marketing Association of South Africa to diusscs this highly regarded professional designation at the following email address:Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Reclama