Credite  
  04 Octombrie 2022 Prima Pagina | Intern | Business | Extern | IT News | Sondaje | Banci & Credite | Imobiliare | Contact
curs valutar
data:04/10/2022
1 euro = 4,9 Lei
1 dolar = 5,0 Lei
=
Publicitate
Profita de oportunitatea de a lucra alaturi de un expert imobiliar pentru a-ti gasi cele mai bune oferte imobiliare. Ofertele includ apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale sau industriale si terenuri. Pentru ofertele imobiliare din Bucuresti puteti contacta agentia Landestate. Pentru ofertele imobiliare din judetul Sibiu va recomandam agentia Eurosib Oferte imobiliare din Berghin judetul Alba veti gasi la agentia Ionel Imobiliare. Apartamente de vanzare in Alba Iulia.
Publicitate

In 2009 pe piata romaneasca de retail se vor simti efectele crizei economice

In 2009 pe piata de retail din Romania se vor resimti, , efectele crizei economice, atunci cand efectul de substitutie al produselor isi va face prezenta iar jucatorii din acest sector nu trebuie sa se bazeze pe ajutor de stat, a declarat directorul executiv al Grupului de Economie Aplicata (GEA), Liviu Voinea . " Evolutia economica este in mare parte bazata pe consum si inasprirea cat si scumpirea creditarii, impreuna cu scaderea consumului, isi vor face simtite efectele negative si mai puternic in 2009. In ultimii ani , pentru a cumpara bunuri din strainatate ne-am imprumutat tot din strainatate . Cresterea consumului a fost bazata pe credite, fapt care a dus la o crestere economica nesanatoasa . Curand populatia va intelege ca nu poti iesi din criza prin supraconsum ci economisire ", a precizat acesta. Stabilitatea financiara a populatiei este in scadere conform analizelor de piata un rol important in acest proces avandul diminuarea valorii de piata a imobilelor. Tot mai multi consumatori vor trece in 2009 de la produse de lux la produsele ieftine in timp ce piata de retail va fi afectata de o cota a TVA diferentiata pe paliere mai largi . Principalele modalitati recomandate de analistii economici retailerilor pentru a depasi momentul crizei sunt reducerea marjelor de profit, adaptarea spatiilor de vanzare la noile si finantarea de la sau de catre furnizori . " Pe piata de retail vom asista in urmatorii doi ani, la o scaderea cererii si o diminuare a profitabilitatii operationale insotita de explozia ratelor default cat si la imposibilitatea de finantare prin credite bancare. Noul guvern va fi nevoit dupa alegeri, sa inaspreasca politica fiscala in conditiile cresterii deficitului bugetar ", a precizat Dragos Cabat analist economic la CFA.

articol citit de 3317 ori
26 Noiembrie 2008
sursa Agerpres

Comentarii - Ziarul Imobiliar nu este responsabil juridic pentru continutul textelor de mai jos
 

NCzAePUfuddAbpVQjwB

uite din fericire eu nu am vazut parltie nasoale ale Maramuresului. Dar nici n-am stat mult ca sa pot sa zic ca am avut timp sa examinez totul mai bine... Mie mi-a placut ce am vazut.Si ai dreptate, nu e normal sa te entuziasmezi intr-un cimitir. Dar oricum, oamenii pe care i-am vazut acolo erau ca si mine, se uitau, citeau rimele, dar toti pastrau o figura serioasa, mi s-a parut foarte ok atmosfera acolo. Si era destul de liniste, adica chiar daca era ceva lume acolo, nu faceau galagie si nu se purtau ca la orice "obiectiv turistic". Oricum, cred ca tine si de educatie, nu neaparat numai de faptul ca ai pierdut sau nu pe cineva drag.@Raluca: Ma bucur ca ai avut parte de o experienta asa frumoasa! E bine de retinut, multimim pentru link.Si da, despre Huneduara este vorba :)Adauga comentariul tau:
 
Nume:
Comentariu:
 

ultimele stiri economice
stiri din aceasi categorie
CELE MAI CITITE ARTICOLE
ReclamaScutece pentru copii si adulti Seni